Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érthető, ha pusztán emiatt...

Érthető, ha pusztán emiatt utálja anyám a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Anyám olyan nő, aki imád sütni meg főzni, a konyhában nagyon toppon van. A barátnőm viszont elég finnyás, kevés kaját szeret és ezt nem is igazán titkolja. Pl.nem eszik semmit, ami fehér pl.tejfölös kaják, sajtos, joghurtos stb. Zöldségek közül is csak az uborkát és a sültkrumplit eszi meg, a húsokból is keveset szeret. Anyu ettől nagyon kivan, szerinte elkényesztetett azért ilyen. Engem amúgy nem zavar, ha náluk vagyunk az anyja fura, de finom kajákat szokott csinálni, mert amúgy náluk ezek a megszokottak, de szerintem ez nem gáz. Anyu már most szólt, hogy karácsonykor nem látja szivesen itt, mert "őt ne igedesítse azzal, hogy mindent leszól". Már milliószor mondtam barátnőmnek, hogy ha vmit nem szeret nem baj, de ne mondja, hanem csak ne szedjen belőle, de hát hiába mondom. A család többi tagja kedveli, mert egyébként kedves és aranyos mindenkivel, de anyukám kb.azóta utálja mióta először kínálta kajával és kiderült, hogy kb.semmit se szeret azok közül, amiket mi eszünk. Szerintem túlzás valakit az ízlése miatt utálni, az meg, hogy nem jöhet karácsonykor főleg gáz. Addig szerintem meggondolja magát, de elég unalmas mindig ezt hallgatni. Ekkora tragédia, ha valaki finnyás?
2023. dec. 7. 13:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/112 anonim ***** válasza:
98%
A 4éves unokahuhom viselkedik így az asztalnál. Anyósom szokta mondani, akkor tedd le csillagom a villát és várd meg szépen csendben az asztalnál a többieket, amíg befejezik. Majd eszel otthon mást.
2023. dec. 7. 15:38
 32/112 anonim ***** válasza:
97%
Tisztázzuk. A barátnőd a "miért nem kérsz?" kérdésre vallja be, hogy nem szeret valamit (mert erre a kérdésre nem igazán lehet mást mondani, ha egyszer ez az igazság, illetve lehet hazudni, de minek, hiszen valószínűleg megy még oda párszor, és feleslegesen hülyén nézne ki, hogy ő századjára is "pont nem éhes", mikor tejfölös csirke van), vagy kérdés nélkül nyomja a véleményét mindenről, mihelyt meglátja?
2023. dec. 7. 15:47
 33/112 anonim ***** válasza:
89%

Nem az a baj, hogy finnyás, hanem hogy egy bunkó paraszt.

Nem tud viselkedni.

2023. dec. 7. 15:47
 34/112 anonim ***** válasza:
94%
Nem eszik fehér ételt, nem tud viselkedni, autista a barátnőd?
2023. dec. 7. 16:23
 35/112 anonim ***** válasza:
29%

De a "husi-banánt" azt falná éjjel nappal,igaz ?

Anyukád helyében soha nem adnék neki semmit,de meg sem hívnám többet...

2023. dec. 7. 16:30
 36/112 anonim ***** válasza:
81%
Aztán honnan tudja, hogy az bolti csirke?:D Mi a piacon vesszük a csirkét, tyúkot, kakast, az árus tartja a baromfit. Soha nem boltban vesszük, ezer éve!
2023. dec. 7. 16:36
 37/112 anonim ***** válasza:
97%

34-rs ugyanezt akartam kerdezni, hogy itt van egy enyhe autizmus.

Kérdező ez a lényeg "Anyu már most szólt, hogy karácsonykor nem látja szivesen itt, mert "őt ne igedesítse azzal, hogy mindent leszól". Már milliószor mondtam barátnőmnek, hogy ha vmit nem szeret nem baj, de ne mondja, hanem csak ne szedjen belőle, de hát hiába mondom"

Hiába mondod? A barátnőd leizel teged es anyadat is.

Miert nem intezed el azzal: kicsim anyám azt mondta szivesen lat karira, de magadnak hozz ételt, es az övéből ne szedj és ne kommemtald, ha eznem megy akkoraz idei karit kihagyod nalunk, mert nem foglak se teged se anyamat hallgatni emiatt.

2023. dec. 7. 17:16
 38/112 Metionin ***** válasza:
73%
Azért nem mindegy, hogy a csaj szólja le kérdés nélkül a kaját vagy anyád izélgeti a jajdemiértnemeszed, csakegykicsit, hátdekóstoldmeg, stb. hülyeségeivel amíg be nem vallja, hogy miért nem eszi.
2023. dec. 7. 17:17
 39/112 anonim ***** válasza:
64%
Milyen ételt fog elég rakni az ilyen..🤣 Majd jársz anyádékhoz rakott krumplira..
2023. dec. 7. 17:26
 40/112 anonim ***** válasza:
89%
37 es, számomra is auti gyanús ...
2023. dec. 7. 17:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!