15 éves barátnőmet nem engedik el 8 óránál tovább hétköznap.Engem(én is lány vagyok)9-10-ig is elengednek. Nálatok meddig engednek el a szülők hétköznap?
15 éves barátnőmet nem engedik el 8 óránál tovább hétköznap.Engem(én is lány vagyok)9-10-ig is elengednek.
Nálatok meddig engednek el a szülők hétköznap?
Mi szinte minden nap 8 ra (én 9-10re)megyünk haza.Olykor brutál fáradt vagyok de inkább barátokkal vagyok,mint otthon üljek.Persze ennek otthon nem örülnek.Ti hogy csináljatok hétköznap?
Hétköznap én sosem akartam menni sehová, otthon tanultam. Péntek este meg csak nem mentem haza és kész😆 Nem engedték volna, muszáj volt lázadnom, egy idő után természetes volt nekik. Ezt úgy 16-17 éves koromtól csináltam. Engem egyszerűen sehová nem akartak engedni, ki kellett taposnom az utat.
34/n
Nem leszek a fiatalak körében népszerű a válaszommal.
Én a lányomat arra nevelem/neveltem, hogy a céljaiért tanulni és tenni kell. Nagyon szereti az állatokat van neki kutyusa és cicusa is, állatorvos szeretne lenni, ehhez pedig jól kell tanulnia. Szeretne világot látni, az USA-ban tanulni. Tudja, ha anyagilag tudom támogatom, de én sem vagyok jós, a jövő kiszámíthatatlan, inkább tanuljon jól, hogy ösztöndíjakra tudjon pályázni. Így iskolaidőben nem fér bele, hogy sokáig kint legyen és fáradt is a tanulástól. Viszont hétvégén és szünetekben lehet lazítani, igyekszem az arany középutat tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!