Szerintetek baj, hogy hétköznap szinte semmit nem csinálok itthon?
Alapból 8-tól fél 5-ig dolgozok, de kedden és szerdán előbb elmegyek, mert suliba járok, és ezért hétfőn és csütörtökön 45 perccel tovább maradok, a suli meg 7-ig tart. Úgyhogy kb úgy néz ki a hetem, hogy hétfő 17:15, kedd 19:00, szerda 19:00, csütörtök 17:15, péntek 16:30, amikor végzek.
Így hétköznap nem is csinálok, túl sok mindent, de pl. magam után elmosogatok (meg ha van más is a mosogatóban elmosom azt is), ruháimat elpakolom, vannak halaim, papagájaim azokat rendezem, de lényegében csak magam után pakolok stb, a saját dolgaimat csinálom meg, a "közös tennivalókban" nem veszek annyira részt hétközben. De teljesen ez se igaz, mert pl hétfőn főztem, de olyan gyakran azért nem szoktam.
Szerintetek baj ez?
Amúgy 23 éves lány vagyok.
Szerintem teljesen rendben van :) sokan még ennyit sem csinálnak. Az meg hogy suli mellett dologzol is, főleg becsülendő :)
20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!