16-17éves lányok, a szüleitek titeket sem engednek sehova hétköznap? Még így sem, hogy nincs suli?
Én 10 éve voltam ennyi, engem sem engedték sehova, kontrollmániás szüleim voltak.
Nem is tartom már velük a kapcsolatot.
Én 20 éves vagyok és emlékszem novemberben amikor bejött az első nap ez a korlátozás, h 8-ra haza kell érni, de én csak fél 9 körül érkeztem, engem szidott az egész család, h mi lett volna, ha megállít a rendőr és megbüntették 300ezer forintra 😂 De mostmár nem érdekli őket.
(amúgy amikor 16-17 voltam akkor eléggé furcsák voltak a szüleim, mert mondták, hogy menjek bárhova amikor akarok, de mégis megsértődtek, ha elmentem)
Amúgy most a koronavírus miatt valamennyire megérthető, h ne kóborolj mindenfelé, ha már online oktatás van, pont azért, mert nem akarják, h minden nap közösségbe menjenek a diákok, így csökkentve a fertőzések számát, de szerintem mondjuk 1-2 délután, ha elmész valahová sem lene semmi gond, ha betartod a szabályokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!