Szerintetek gáz hogy az anyukám úgy becéz engem ami a barátnőmet zavarja? 17 éves fiú vagyok
Fiam van és soha nem becézgettem röhejes módon, mások előtt meg leginkább sehogy.
De a 13-16 éves "barátnődnek" nincs joga ebbe beleszólni, legfeljebb ha nem tetszik neki valami, akkor nem kell odajárkálnia.
Felénk is szokás a fiúgyereket apukámnak hívni a szülő részéről, a lányt anyukámnak. Aki ezt kis kora óta megszokta, annak olyan, mint bármilyen sima becézés. A szerelmem nekem is meredek, de olaszoktól is hallottam, nemcsak magyaroktól, hogy "használják" a gyerekükre.
Ha neked nincs kifogásod ellene, szólj a barátnődnek, hogy nálatok ez megszokott, kész. Ha neked is kínos, kérd meg anyukádat, hogy ezeket már ne használja.
Anyuci pici fia, meg kevésbé férfi nem attól leszel, hogy ennyire szeretetteljes anyukáddal a kapcsolatod, hanem attól, hogy a saját gondolataid vannak, és senkitől nem hagyod dróton rángatni magad, igen, a csajodtól se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!