Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz hogy az...

Szerintetek gáz hogy az anyukám úgy becéz engem ami a barátnőmet zavarja? 17 éves fiú vagyok

Figyelt kérdés
Így hív engem: Apuci, Baby, Szerelmem stb… szerintem úgy hív ahogy akar.
2023. aug. 5. 17:07
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
95%
Mind a 3 gáz szerintem is!
2023. aug. 5. 17:12
 2/53 anonim ***** válasza:
26%
Hát attól függ. Ha anyuci pici fia vagy akkor teljesen okés. De ha egy ilyen vagány motoros vagy rocker vagy küzdősportos vagy skinhead srác akkor elég gáz igen.
2023. aug. 5. 17:13
 3/53 A kérdező kommentje:
átlagos srác vagyok, nem anyuci pici fia
2023. aug. 5. 17:17
 4/53 anonim ***** válasza:
73%

Fiam van és soha nem becézgettem röhejes módon, mások előtt meg leginkább sehogy.

De a 13-16 éves "barátnődnek" nincs joga ebbe beleszólni, legfeljebb ha nem tetszik neki valami, akkor nem kell odajárkálnia.

2023. aug. 5. 17:17
 5/53 anonim ***** válasza:
96%
Ez még akkor is gáz ha csak ketten vagytok. Hát még ha hárman.
2023. aug. 5. 17:19
 6/53 anonim ***** válasza:
96%
Engem magamat zavart volna 17 éves koromban, ha ilyeneknek hív valamelyik szülőm. Vagy Cumcimókuskámnak vagy Üngyömbüngyömnek. Ennél enyhébb becézésnél is megkértem őket, hogy inkább ne. Nem arról van szó, hogy sehogy nem becézhetnek, de az ovisoknak való idétlenkedést nem szeretem. Olyan, mintha még mindig a megnyálazott ujjukkal törölnék le a maszatot az arcocskámról. Ezért áll fel a barátnőd hátán is a szőr. Illetve a te esetedben olyan is, mintha édesanyád a leendő esküvőtökre menyasszonyi ruhában kívánna érkezni, ha érted, mit akarok kifejezni ezzel.
2023. aug. 5. 17:20
 7/53 anonim ***** válasza:
94%
Nem csodálom, hogy zavarja. Ez csúnyán fog hangzani, de ha így becéz téged az anyád 17 éves létedre, és te nem szólsz rá, sőt, még csak nem is zavar, az gyenge jellemet sugall, nem pedig egy megbízható, erős férfiúét. Őszintén csodálom, hogy így még van barátnőd.
2023. aug. 5. 17:29
 8/53 anonim ***** válasza:
98%
Így becézni alapvetően gáz, szekunder szégyenérzetem lett már attól is hogy elolvastam.
2023. aug. 5. 17:31
 9/53 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon gàz, 17 èvesen plàne, csak gondold vègig! Maximàlisan megèrtem a baràtnõdet. Fiúkènt fõleg kiràz a hideg ettõl. Nem fest túl jó kèpet rólad, kapcsolat szempontból meg aztàn kifejezetten nem.
2023. aug. 5. 17:31
 10/53 anonim ***** válasza:
29%

Felénk is szokás a fiúgyereket apukámnak hívni a szülő részéről, a lányt anyukámnak. Aki ezt kis kora óta megszokta, annak olyan, mint bármilyen sima becézés. A szerelmem nekem is meredek, de olaszoktól is hallottam, nemcsak magyaroktól, hogy "használják" a gyerekükre.

Ha neked nincs kifogásod ellene, szólj a barátnődnek, hogy nálatok ez megszokott, kész. Ha neked is kínos, kérd meg anyukádat, hogy ezeket már ne használja.

Anyuci pici fia, meg kevésbé férfi nem attól leszel, hogy ennyire szeretetteljes anyukáddal a kapcsolatod, hanem attól, hogy a saját gondolataid vannak, és senkitől nem hagyod dróton rángatni magad, igen, a csajodtól se.

2023. aug. 5. 17:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!