Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz hogy az...

Szerintetek gáz hogy az anyukám úgy becéz engem ami a barátnőmet zavarja? 17 éves fiú vagyok

Figyelt kérdés
Így hív engem: Apuci, Baby, Szerelmem stb… szerintem úgy hív ahogy akar.
2023. aug. 5. 17:07
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
12%
Azt írtad, hogy a barátnődet zavarja, nem pedig téged. Igen, kicsit sok, vannak más becézési módok is. Ha mondjuk édesemnek hívna, az is zavarná a barátnődet szerintem. Te miért nem szólsz bele az otthoni dolgaiba? Egyébként ne járkáljon oda, vagy keressen más kandúrt ha valami nagyon nem tetszik neki. Egyébként az ilyenek egy idő után abba is beleszólnak mennyit beszélsz a családoddal, barátaiddal. Szerintem szedd a sátorfád 😃
2023. aug. 5. 20:10
 32/53 anonim ***** válasza:
85%
Lehet úgy hozzáállnia, hogy nem "szól bele", nem mondja el a véleményét a dologról, de attól még nem fogja kevésbé irritálni.
2023. aug. 5. 20:22
 33/53 anonim ***** válasza:
84%
Borsod megye?
2023. aug. 5. 20:24
 34/53 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is gáz, nyilván te ezt szoktad meg, de anyától a fia felé ezek qrva gáz becézések, tipikus mérmomziktól. Lehet normálisan is becézni a gyereket. Könyörgöm mondd, h legalább szájrapuszi nincs már - legalább a barátnôd elôtt…
2023. aug. 5. 20:25
 35/53 anonim ***** válasza:
90%

Ezekkel a "kedves" becézésekkel az a baj, hogy az érintett kisgyerek korában megszokja és nem tűnik fel, hogy jobbik esetben nevetségesek, rosszabbik esetben szánalmasak.

A becézés annyiból tartozik a barátra/barátnőre, hogy ha bekerül a családba, lehet, hogy ő is kap egy neki nem tetsző becenevet, bármennyire tiltakozik is. Ezt a szempontot is vegyétek figyelembe! Ez nyilván nem 17 évesen szempont, de szempont.

2023. aug. 5. 20:54
 36/53 LuckyLevi ***** válasza:
67%
Miért vegyük figyelembe azt a szempontot, hogy a barátnőt is becézig, ha ilyen nem történt?
2023. aug. 5. 21:46
 37/53 anonim ***** válasza:
73%
#36 Valóban nem történt, de jó eséllyel megtörténhet, jobb rá fölkészülni.
2023. aug. 5. 21:57
 38/53 anonim ***** válasza:
88%
# sztem a barátnô szempontjából nem ez a lényeg, hanem h ezekbôl elsô körben lejön, h anyuka abnormális módon kötôdik a pici fiához…
2023. aug. 5. 22:06
 39/53 anonim ***** válasza:
14%
2023. aug. 5. 22:07
 40/53 anonim ***** válasza:
87%
Én a kislány helyében menekülnék, ez nem normális. Gondolom, egyedül nevelt anyukád, azért ez a ragaszkodás felôle, de tudd, h kamaszként “szerelmemnek” nevezni a majd’ felnôtt fiát anyunak nem normális, nagyon nem - fôleg a kamasz fia barátnôjének jelenlétében meg aztán véglek… nagyok igaza van a barátnôdnek, és örülj neki, h van olyan a kapcsolatotok, h szólhasson errôl neked - ezt becsüld meg!
2023. aug. 5. 22:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!