Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz hogy az...

Szerintetek gáz hogy az anyukám úgy becéz engem ami a barátnőmet zavarja? 17 éves fiú vagyok

Figyelt kérdés
Így hív engem: Apuci, Baby, Szerelmem stb… szerintem úgy hív ahogy akar.
2023. aug. 5. 17:07
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim válasza:
71%

Tudom morbid, de ezekről a becenevekről Norma Bates ugrott be...

Szerintem barátnőnek van igaza, hogy zavarja őt.

2023. aug. 5. 19:08
 22/53 anonim válasza:
73%
pfejj
2023. aug. 5. 19:16
 23/53 anonim ***** válasza:
84%
Beteges.
2023. aug. 5. 19:26
 24/53 anonim ***** válasza:
89%
Apuci, baby és szerelmem? Ez nagyon gáz hallod, szerintem állítsd le anyudat minél előbb! Ilyeneket az ember a párjának mondd nem a fiának... xD Nem csodálkozom, hogy barátnődet zavarja.
2023. aug. 5. 19:28
 25/53 anonim válasza:
7%
Lennék anyu lány és en
2023. aug. 5. 19:33
 26/53 LuckyLevi ***** válasza:
19%
#10 Maximálisan leírtad a gondolataimat. Nem értem mások miért akarnak ebből hatalmi harcot szítani. Meg messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy hogy becéz a szülő. Nem hiszem, hogy akármilyen becenévtől kevésbé leszel érett, vagy férfias. Legfeljebb primitív emberek szemében. Szerintem pont az a tiszteletreméltó, ha valaki ki tud állni magáért, ha ilyen dolgokkal támadják.
2023. aug. 5. 19:45
 27/53 anonim válasza:
91%
Anyuka egyedülálló? Sanszosan az. Valamiféle társpótlék szerepet is betölt veled, azon kívül, hogy a fia vagy. Szerelmem, baby is gáz, de az "apuci" full képzavart feltételez, még akkor is kínos, mikor szülőként hívja így valaki a párját, de a gyerekét ilyen becézéssel illetni végképp szereptévesztést sugall és egyértelműen mentálisan nem egészséges, aki ilyenre vetemedik. Mekkora terhet rak már anyuka a fiára az egésszel? Azt a szerepet, amit tőled vár, valaki másnak kellene betöltenie és ha nem látja -és te sem-, hogy mekkora gond van itt elrejtve, akkor mindketten segítségre szorultok és nem az lesz a legnagyobb gondod a jövőben, hogy ez épp az aktuális csajodat zavarja, avagy nem.
2023. aug. 5. 19:52
 28/53 LuckyLevi ***** válasza:
15%
#27 Gratulálok, 3 szóból megalkodtad egy ember pszichoelemzését. Sőt tulajdonképpen kettő emberét. Már Rorschach tesztre sincs szükség.
2023. aug. 5. 20:02
 29/53 anonim ***** válasza:
89%
#28 Pedig jól látja a 27-es válaszoló. Beteges így becézni a saját fiát.
2023. aug. 5. 20:03
 30/53 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ez nagyon beteg. SZERELMEM? Úristen... még ha egy anya a kisbabájára mondja, hogy kicsi szerelmem, oké, de a felnőtt, párkapcsolatban élő gyerekének, na ne már!
2023. aug. 5. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!