Szerintetek gáz hogy az anyukám úgy becéz engem ami a barátnőmet zavarja? 17 éves fiú vagyok
Figyelt kérdés
Így hív engem: Apuci, Baby, Szerelmem stb… szerintem úgy hív ahogy akar.2023. aug. 5. 17:07
41/53 Darius- válasza:
A baby-t én nem engedném. Szerelmem-ezt nekem is mondta és fordítva, de csak amikor egyedül voltunk. Úgy gondolom mondd meg neki azt, hogy mások előtt nevezzen másképp.
42/53 LuckyLevi válasza:
#36 "jó eséllyel megtörténhet". Ezt miből számoltad ki?
44/53 anonim válasza:
Te egy kbavktt troll vagy, ilyen normál esetben nincs - grat, h beszooattad a kommentelôket - pacsi!!!
45/53 anonim válasza:
Ez nekem sok lenne, a helyedben megkérném, hogy ne úgy hívjon, mintha a párja lennék…
46/53 anonim válasza:
Nem csodálom, én is falnak mennék ha a 40 éves barátomat így becézné az anyja.
Meg ha én volnék a srác, már 10-12 évesen megkérném, ne égessen már mindenki előtt ezzel. :D
47/53 anonim válasza:
#36 & 42 Eléggé meg kellett küzdenem az uram(sic!) családjával, hogy Judit maradhassak és ne legyek Jucuska, pedig az olyan édi-bédi. Továbbá, hogy a fiam Csaba legyen és ne Öcsike. Van rá esély.
48/53 LuckyLevi válasza:
Mindenre van esély, de szerintem azzal kellene foglalkozni, ami a kérdező felvetése, nem azzal, ami a Te problémád. De végülis lamentálhatsz még olyan dolgokon, amik megtörténtek veled és mással is megtörténhetnek.
49/53 anonim válasza:
#48 A kérdezőnek valóban nem az volt a fölvetése, amit #47-ként írtam, de némi előrelátás nem árt.
50/53 anonim válasza:
Kérdező!
Ennyi válasz után - amennyiben nem kamukérdés volt - megírnád a gondolataidat? Kíváncsi vagyok, mi zajlik most benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!