Mit tennél, ha meglátnád hogy a 17 éves lányod egy lánnyal csókolózik?
Figyelt kérdés
Megkérdeznéd hogy miért csókolózott a lánnyal, van-e köztük valami, a lányokat szereti-e, stb.?2023. márc. 20. 20:50
2/47 anonim válasza:
Szülőként remélem lenne olyan kapcsolatom a lányommal, hogy ne kelljen erre rákérdeznem hanem magától mondja el.
4/47 anonim válasza:
Én annyira nem örülnék neki, de elfogadnám. Arra nem kérdeznék rá, hogy van-e köztük valami, mert számomra elég egyértelmű, hogy igen, ha már csókolóznak is.
5/47 anonim válasza:
"Megkérdeznéd hogy miért csókolózott a lánnyal, van-e köztük valami, a lányokat szereti-e, stb.?"
Mivel nem vagyok kretén, nem szokásom rákérdezni egyértelmű dolgokra.
6/47 anonim válasza:
Ha akarja úgy is el fogja mondani.
7/47 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy miért nincs köztetetek, empatikus, szeretteljes viszony, ahol megjelenhetnek az érzések és amiben fel sem merül, hogy erről már ne tudnál.
8/47 anonim válasza:
Elfogadnám, nem dobnám ki otthonról. Ha ezelőtt még nem hallottam róla (mondjuk akkor ott valami nem oké), akkor nyilván meglepődnek
9/47 anonim válasza:
Elmennék a boltba és vennék néhány hozzávalót a holnapi ebédhez. Ezt követően megnéznem a Trónok harcát. Végül fellátogatnék a gyakori kérdésekre válaszokat írni.
10/47 anonim válasza:
Faggatni nem kezdeném és kérdéseket se tennék fel neki.Ha úgy érzi,hogy képes elmondani nekem akkor meghallgatom és elfogadom.Egyébként reménykednék,hogy olyan viszonyt alakítottam ki vele,hogy simán el meri mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!