Hogyan reagálnál,ha a 17 éves lányod összejönne egy 32 éves férfival?
A férfi normális,dolgozik és nem csak a szexre hajt.Emellett össze is költöznének majd,ha a lány 18 éves lesz.
Fontos,hogy nem én vagyok a lány és nem is rokon vagyok!
Ha egy senki vagy akkor mit érdekel? Xd
Amúgy meg ha már együtt vannak 1 éve együtt is laknak akkor szintén mi a kérdés?
De, te vagy a lány. :)
A "nemcsak a szexre hajt" részt, ha kihagyod, el is hiszik páran, hogy nem te vagy.
Ez a tipikus tini, magukat álltató mondatok egyike.
Mit fogsz te itt kapni, előre sajnállak! :(
Amúgy, az itteni válaszok alapján, jó lesz a lánynak az érettebb férfi.: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
#3 és #4 válaszokkal maximálisan egyetértek.
Mint férfi mondom, hogy ezek kb. a szexről és az érte adott anyagiakról szólnak.
Egyáltalán, hol ismerkedtetek meg? Iskolabulin??? Cserkésztáborban? Közös haver szülinapi buliján?
Neeeem!
Interneten, ahová te kiraktál pár bikinis fotót, ő meg nagy ravaszul lelkizni kezdett veled. Mert több esze van, mint a korodbeli fiúknak.
7-es, nyilván egy lány részéről sem igazán oké ez a fajta vonzódás, de arra ráfogja az ember, hogy éretlen, tapasztalatlan, naiv, meg igen, azt kapja meg a pasitól, amit az apjától nem, mittudomén.
De azért egy 30+-os felnőtt embert nem ment fel semmi azalól, hogy tinilánnyal kezd, ő elvileg fel tudja ezt mérni. Elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!