Hogyan reagálnál,ha a 17 éves lányod összejönne egy 32 éves férfival?
Figyelt kérdés
A férfi normális,dolgozik és nem csak a szexre hajt.Emellett össze is költöznének majd,ha a lány 18 éves lesz.
Fontos,hogy nem én vagyok a lány és nem is rokon vagyok!
2023. febr. 7. 20:16
21/34 anonim válasza:
Menjél hozzá, aztán tartson el ő. Ide többet ne gyere.
22/34 anonim válasza:
Tiltani fölösleges csak vita lenne belőle.
23/34 anonim válasza:
Pfujj ez undorító. Pedofil kéjenc. Nekem nem kéne ilyen öreg fószer.
24/34 anonim válasza:
Badarság.
Minden férfi a szexre hajt.
25/34 anonim válasza:
" A ferfi normalis..."
Szerintem az a ferfi nem normalis aki 32 evesen osszejon egy 17 eves lannyal :D
En is 32 vagyok de egy 17 eves lany max szexre lenne jo nekem, biztos nem jonnek vele ossze.
Legalabb 20 az also korhatar ilyen idos korban, de meg az is fiatal.
26/34 anonim válasza:
37 vagyok, régen idősebbekhez vonzódtam, ma pedig 16-18 évesekhez. Így van ez jól, belénk van programozva evolúcióilag, hogy friss hús később romlik és később sárkányosodik.
27/34 NTBS válasza:
Nem hiszem, hogy örülnék neki. Azt meg nem tudom értelmezni, hogy nem a szexre hajt? Akkor egy szellemi színvonalon vannak. Bíztató.
28/34 anonim válasza:
Csak védekezzen, mert fixen csak szexre kell a csávónak, és nem szeretném, hogyha terhes maradna.
Ha tiltom, akkor összejárnak titokban, szóval nyilván nem tiltanám. Semmi értelme nem lenne.
A 30+-os azért kezd vele, mert egy naiv liba, akiről le lehet dumálni a bugyit. Pech.
29/34 anonim válasza:
Én 18 évesen jártam egy 30 éves férfival, 12 év korkülönbség...csak az volt a különbség, hogy már pont nagykorú voltam, emiatt nem volt gáz (annyira). Fél évig jártunk, aztán közösen döntöttünk úgy, hogy legyen vége, mert én még csak akkor érettségiztem, ő meg már rég dolgozott, sokkal előrébb volt, mint én. Vannak ilyen kapcsolatok, nagy korkülönbséggel, de azért mérlegelni kell, hogy biztos működőképes-e. Mellesleg a komoly párkapcsolathoz is kell valamennyi érettség, azaz fel kell hozzá nőni. Kérdés, hogy agyban is készen áll-e a lány erre?
30/34 anonim válasza:
Kérdező! Mivel nálunk is nagyjából ez történt - a párom 17 volt, amikor összejöttünk, én 33 (és 25 éve boldogítjuk egymást:)) - nyilván nagyjából semmit sem szólnék hozzá, egyébként sem természetem más magánügyeibe belepofázni... még akkor sem, ha az illető a családtagom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!