Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz hogy az...

Szerintetek gáz hogy az anyukám úgy becéz engem ami a barátnőmet zavarja? 17 éves fiú vagyok

Figyelt kérdés
Így hív engem: Apuci, Baby, Szerelmem stb… szerintem úgy hív ahogy akar.
2023. aug. 5. 17:07
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
31%
na, két mondatot összerántottam. Szóval a becézésektől nem leszel anyuci pici fia; férfi meg attól leszel, hogy saját gondolataid vannak, és senkitől nem hagyod dróton rángatni magad, igen, a csajodtól se.
2023. aug. 5. 17:38
 12/53 anonim ***** válasza:
93%
Szvsz, ha a barátnőd becéz így, az is gáz. De ahogy érzed...
2023. aug. 5. 17:45
 13/53 anonim ***** válasza:
94%

Anyám engem így hívott volna már 14 évesen is, biztos hogy soha sehova nem mentem volna velük nyilvános helyre, de nem is vittem volna haza senkit.

A szülő gyermek "szeretetteljes kapcsolatát", ahogy itt írta valaki, ez bőven kimeríti, hogy bébinek, apucinak hívom a 17 éves fiamat, főleg mások előtt. Hányinger. A fenekedre is szokott csapdosni közben, vagy megtörli a szádat evés után?

2023. aug. 5. 18:02
 14/53 Szervizmérnök úr ***** válasza:
11%

Poénnak is felfogható, angolban bevett dolog, ha jól rémlik "my love / szerelmem" minden anya mondja a fiának vagy lányának is.

Cserélj barátnőt?

2023. aug. 5. 18:06
 15/53 anonim ***** válasza:
93%
De nálunk nem szokás. Spanyolban más a papi, mint angolban a daddy, vagy magyarul az apuci. Gyereknek apuci... wow.
2023. aug. 5. 18:13
 16/53 anonim ***** válasza:
89%
Ez undorító. Anyád sosem fog elengedni!
2023. aug. 5. 18:18
 17/53 anonim ***** válasza:
30%
Ha neked személy szerint nem gáz, akkor ne törődj vele. Anyád mást lát benned, mint akit a barátnőd lát ill. látni akar.
2023. aug. 5. 18:19
 18/53 anonim ***** válasza:
31%
Kit érdekel, hogy a barátnődet zavarja?! Téged, zavar-e vagy sem, hogy így becéz, ez számít csak.
2023. aug. 5. 18:26
 19/53 anonim válasza:
82%

Valamilyen minőségek nincsenek a helyén. Kettesben éltek éltek anyukáddal?

A barátnő érzel olyan kapcsolatot kötöttétek ami nem szimpatikus neki

En is kifogytam mindig az olyan anya fia szoros kapcsolatot ahol soha nem tudtuk ketten mi lenni, mert minden héten képben volt az anyuka meg 50 felett is szomorú mikor nincs meg a levállas fiú és anya között ...igaz fiatal vagy de érdemes elgondolkodni...mennyire engeded be anyut és a barátnőt közel az életedbe...jó figyelmeztetés már most ..hogy hova helyezd a hangsulyt

2023. aug. 5. 18:28
 20/53 anonim válasza:
91%
Édesanyád szerelmes beléd, ki akar magának sajátítani, és ezt teljesen nyilvánvalóan ki is mondja, és érezteti a barátnőddel, hogy ő itt a főnök, és hogy te az övé vagy, nem pedig a barátnődé. Nem, ha így hív az anyád, hogy szerelmem, baby, az nagyon gáz!
2023. aug. 5. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!