Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érthető, ha pusztán emiatt...

Érthető, ha pusztán emiatt utálja anyám a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Anyám olyan nő, aki imád sütni meg főzni, a konyhában nagyon toppon van. A barátnőm viszont elég finnyás, kevés kaját szeret és ezt nem is igazán titkolja. Pl.nem eszik semmit, ami fehér pl.tejfölös kaják, sajtos, joghurtos stb. Zöldségek közül is csak az uborkát és a sültkrumplit eszi meg, a húsokból is keveset szeret. Anyu ettől nagyon kivan, szerinte elkényesztetett azért ilyen. Engem amúgy nem zavar, ha náluk vagyunk az anyja fura, de finom kajákat szokott csinálni, mert amúgy náluk ezek a megszokottak, de szerintem ez nem gáz. Anyu már most szólt, hogy karácsonykor nem látja szivesen itt, mert "őt ne igedesítse azzal, hogy mindent leszól". Már milliószor mondtam barátnőmnek, hogy ha vmit nem szeret nem baj, de ne mondja, hanem csak ne szedjen belőle, de hát hiába mondom. A család többi tagja kedveli, mert egyébként kedves és aranyos mindenkivel, de anyukám kb.azóta utálja mióta először kínálta kajával és kiderült, hogy kb.semmit se szeret azok közül, amiket mi eszünk. Szerintem túlzás valakit az ízlése miatt utálni, az meg, hogy nem jöhet karácsonykor főleg gáz. Addig szerintem meggondolja magát, de elég unalmas mindig ezt hallgatni. Ekkora tragédia, ha valaki finnyás?
2023. dec. 7. 13:16
 81/112 anonim ***** válasza:
100%
Az a rész hogy emiatt utálja az nem normális.De ha baja van vele a kaja miatt ezt beszéljétek meg..Teis mondtad neki h ne szólaljon meg hogy ezt azt nem szereti mégis megteszi.Azt itt simán kinézni h flegmán közli ezt meg fejeket vág az asztalnál azért írták sokan ezt itt.
2023. dec. 8. 11:55
 82/112 anonim ***** válasza:
14%

"Az volt a kérdés, hogy normális-e csak ezért utálni valakit, de a legtöbben csak arról írtak, hogy milyen idegesítő a barátnőm nem létező viselkedése."

Végül is megkaptad a választ, szerintük normális, ők is ezért utálják. Meg azért, mert ők már nem 17 évesek, hanem 40-50, és nem azért nem esznek meg bizonyos kajákat, mert finnyásak, hanem mert így is elhízottak. :D

2023. dec. 8. 12:08
 83/112 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, akkor úgy kellett volna írnod. Szemét anyám, szegény ártatlan barátnőmet piszkálja csak mert nem eszik meg 3-400 féle ételt. Nem is értem mi baja, teljesen normális a asz asztalnál leszóljuk a másik főztjét, ezért ártatlan szívszerelmem ki van nézve, a mocsok szemét anyám által. Bezzeg mikor barétnőm főz, akkor anya mindent megeszik, hiszen normális hogy ha átjön barátnőm, segt főzni és mosogatni, hogy megismerjék milyen mérgező gyilkos dolog a bolti csirke és a tejföl, 3emberek ezrei haltak már meg ettől a méregtől, bezzeg ők, akik tenyésztik a csirkét, a sertést, és a tojást tudnak csak igazán jót főzni, ezáltal anyáék mérgezik magukat csak szegény ártatlan szerelmem a vétlen ebben:-( :-(

De igen, normális utálnia finnyás, elkényeztetett kis hercinőket. Ha a csajod finnyás, akkor gondolom az a minimum hogy a saját pénzéből, ő vendégeli meg anyádékat.

2023. dec. 8. 12:22
 84/112 anonim ***** válasza:
0%
A válaszolók testtömeg-indexe mennyi lehet? 30-35 körül? A kis hercinőé alighanem 18-20.
2023. dec. 8. 12:37
 85/112 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj hogy még gyerekek vagytok, a csajod 17 te sem lehetsz sokkal több én 28 évesen aztmondom hogy nem illik finnyáskodni másnál az asztalnál meg állandóan megjegyezni hogy nem szeretem..Ember meg se kóstolta mert otthon nem így étkeznek akkor mit nem szeret rajta? Nálam ez verné ki a biztosítékot.Ha te lennél az édesanya és szived lelked beletennéd a vasárnapi ebédbe és jön egy Tini aki fujjog meg megjegyzi állandóan h nem szereti( annak ellenére hogy te aztmondtad ne tegye mégis megteszi) neked sem tetszene.Csak még fiatalok vagytok nem úgy gondolkodtok ahogyan egy felnött családanya.Az h utálja az erős szerintem, csak nem tetszik neki a barátnőd megjegyzései meg az h nem eszik mert ő tanyasi csirkét eszik..
2023. dec. 8. 12:42
 86/112 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy más miatt se kedveli, és ez az utolsó csepp.
2023. dec. 8. 13:08
 87/112 anonim ***** válasza:
72%
Rajta van ám rendesen a rózsaszín hályog a szemeden!:D Az rendben van, hogy orrvérzésig véded a nődet, de akkor miért írsz ki ilyen kérdést?:D Aki szerint a nőd viselkedése abnormális, az mind kretén, meg az is aki anyáddal ért egyet!:D meg minek mondod meg neki előre, hogy bóti csirke lesz ám!:D Te sem vagy ép elméjű az is biztos!
2023. dec. 8. 13:30
 88/112 anonim ***** válasza:
25%
Mondd meg neki, csak bio kaja lesz karácsonykor. Anyának meg, hogy el ne szólja magát.
2023. dec. 8. 13:52
 89/112 anonim ***** válasza:
93%
Az utálat azért erős kifejezés, nem hiszem, hogy ilyen erős érzelmei lenne a barátnőd irányába, de nehéz kedvelni valakit, aki bemegy a házadba, és mindenre húzza a száját, amivel megkínálod, és még kellemetlen megjegyzéseket is tesz mellé, amiben némi lenézés is van (nem eszi meg a boltit...). Én sem szeretnék ilyet a családi asztalnál; ha nem tud illendően viselkedni, jogos, hogy nem látják szívesen.
2023. dec. 8. 14:47
 90/112 anonim ***** válasza:
87%
84es, köszi az aggodalmad, az enyém 20,8es, 170cm magas vagyok 58kg, és mindent eszek(kivéve pacal és nyúl). Ma pl csirkepörköltet galuskával és tejfölös uborkasalival, meg egy rigó jancsi szeletet. Mondjuk én nem finnyázok, hanem heti négyszer edzésre járok.
2023. dec. 8. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!