Dobjam el a legjobb barátnőmet, ha a szüleim gyűlölik? Hogyan tudnám elérni hogy fejezzék be hogy folyamatosan bántják? Többi lent👇
nekem a nővérem mondta mindig, hogy szakítsam meg a kapcsolatomat az olyan haverjaimmal akik rossz hatással vannak rám.
Pld. a haverjaim találkozása előtt türelmesebb, kedvesebb voltam, figyelmesebb amikor meg a haverjaimtól jöttem el és találkoztam a nővéremmel akkor sokkal türelmetlenebb, több trágárság volt a beszédemben, volt, hogy nem álltam a szavamat.
Szóval van ilyen, hogy egyes emberek rossz hatással vannak ránk, úgy, hogy ez fel sem tűnik ha nem hívja fel valaki erre a figyelmünket, és ez még kevés, hogy felhívja meg is kell önmagunkat figyelni, hogy értelmet nyerjen a családtagjaink felismerés.
Nekem úgy sikerült megvilágosulom, hogy az okát kerestem annak, hogy miért állatja a nővérem, hogy hülyébb, bénább vagyok ha haverjaimtól jövök mintha előtte nem velük töltöttem volna el egy pár órát. És arra jöttem rá, hogy semmi rossz szándék nincs a nővérem megjegyzésében egyszerűen a közeg átalakítja a viselkedését az embernek.
Cigány? Szegény? A szüleid régen haragosaik voltak az ő szüleinek? Valami oka van, amit nem mondanak el neked.
Az öcséidre ne szólj rá, hogy hogy egyenek, nem vagy az anyjuk, nem neveled őket.
Nézd meg a Rosszbarátok című filmet.
Ott pont arról van szó, hogy egy tökéletes állampolgárt aki; diplomás, házas, NORMÁLIS értékrenddel rendelkező férfit, hogyan szőnek be egy tökéletesnek tűnő brutális bűnténybe.
Előtte ez az ember még csak filmet, könyvet semmit nem nézett az ilyen életvitellel kapcsolatosan még a felesége is rendőr és értette és értelmét látta t örvényeknek, ennek ellenére mindennel szembe ment és meg is lett a végeredménye annak, hogy rosszbarátokkal barátkozott össze.
Nagyon jó kis film, rengeteg apró csavarral, komédiával, abszurditással, "véletlennel" és brutalitással és amit a leghűbben mutat be az az, hogy egy "ROSSZ" közegben miért viselkedsz automatikusan az értékrendszered ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!