Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előttem barátnőmnek egy lány volt az életében előttem és ő meg is ujjazta barátnőmet, de azt állítja, hogy nem élvezte. Más ferfinak hogy esne ez? Mióta ezt elmondta folyamatosan minden nap az eszembe jut(1-2 hét)
Most lényegében mi a kérdés??
Hogy zavarna-e ha a baránőm lett volna mással is??
Az a valaki lány volt és ehhez hogy viszonyulnék??
Vagy az, hogy csak egy lánnyal próbálta még??
Vagy hogy volt lánnyal és azt mondja, hogy nem élvezte??
heteróként mondom, h. egy homoerotikus ujjazásig (lány-lány) ritkán jut el egy stabilan hetero.
ha csak nem erőszakolta meg a másik, nincs olyan "véletlen", h. ez megtörténjen.
a bnőd nem fogja felvállalni, h. leszbi vagy biszex, mert ez ebben az országban stigmatizált státuszt jelent, szégyen, jogtiprás, társadalmi kirekesztés jár vele...
4es, elmondtam bonyolult ok, köszi az okoskodást, tudom mi a baratnőm és ő is :))
Többieknek köszi, csak kellemetlen, hogy igazából még see én voltam az első neki de kibírom, csak kellemetlen
5
nem, nem tudhatod mi ő... megkockáztatom, még a bnőd sem teljesen biztos benne.
a szexualitás kamaszkorban még képlékeny dolog, tehát te ne okoskodj.
ha ők egy ilyen szituációig eljutottak a bnőjével, annak volt előzménye, és ez biztosan nem volt véletlen.
kérdező, azt megkérdezted a csajodtól, miért nem állította le az ujjazást, ha nem élvezte?
ha én nem élvezek vmit., ott megálljt mondok.
"heteróként mondom, h. egy homoerotikus ujjazásig (lány-lány) ritkán jut el egy stabilan hetero."
Jaja, ez bizony így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!