Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátnőmnek van barátja, és folyamatosan csak az áradozások mennek. Mit tegyek?
Nee, ne csináld ezt légyszíves. Kit érdekel? Figyelj én 18 éves srác vagyok, a miatt a sirás kerülget hogy anotalkon minden lány elnyom és senki sem fogad el, de mégsem erőltetem, nem leszek olyan mint a kortársaink hogy félvállról véve majd szerzek egy kapcsolatot, ahogy a válaszoló irtad "pasizz be" ez nem ennyiből áll, hogy majd szerzel valakit és akkor minden oké lesz, őt szeretned is kell neki is téged, és ráadásul én 18 évesen is leégetném a pofám ha pasinak hivnám magam, 20 éves korig senki pofájából ne halljam hogy "pasi" mert max pisis nem pasi ennyi idősen :D
ha elhanyagolnak, nem igazi barátnők, ez is egy ok amiért nekem nincsenek még mindig barátaim. Én is csak egy lányra vágyok, egyszerűen semmi többre csak hogy legyen egy lány aki kedves, elfogad szeret mindennél jobban, rosszba is jóba is kitart mellettem megölel ha kell ha nem, összebújva sétálni a parkba és nem elhanyagolva lenni magányosan itthon lenni egész nap.. De az nem megoldás.. és ezt most azért irom le mert ha én kiírok hasonlót mindig az jön hogy szerezzek egy lányt dugjam meg érezzem jol magam, ez nem jo gondolkodás, ettől nem leszünk boldogok max elcsesszük a fiatal korunkat, az hogy legyen mellettünk valaki azt nem lehet fél vállról venni, még egy barátságot se mert mindenki mindenkit hátba szúr, IGAZI barátnők kellenek neked akik még úgy is foglalkoznak veled néha hogy nem szinglik (bár megértem, én is sokat szeretnék kettesbe lenni valakivel végre) utána pedig kell majd egy srác, akit persze nem huzhatsz elő akárhonnan random, majd jön... Bár én is ezzel kábítom magam (nekem lány kell félreértés ne legyen XD) Szóval keress Igazi barátnőket, chatelj, gyere fel anotalkra, van 1-2 normális ember bár szólok nagyon ritka, ha érdeklődök hogy vannak, elnyomnak mint ha szidtam volna őket :D De egy próbát megér. Vagy ha hallgatóságot szeretnél vagy akármi itt vagyok én is, nekem is írhatsz meghallgatlak, úgy is ellelkizek akárkivel vagy csak meghallgatlak, amit szeretnél. Csak azokra ne hallgass majd akik privátba zaklatnak a nem normális szövegekkel. Nem kell beilleszkedned a korunkbeli birkák közé ;) Sok szerencsét, és okosan :D
18f
Hello!
Pontosan, egyetértek a #2-al, ne azért legyen barátod, mert a többieknek is van!
Okés kettes akkor te is egy pisis vagy és a saját szemedben aki 20 év alatt van az mind az :D.
Gratulálok.
Már értem miért nincsenek barátaid
"20 éves korig senki pofájából ne halljam hogy "pasi" mert max pisis nem pasi ennyi idősen"
Ebből "drága barátom"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!