Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan néz, miért is?
Van egy lány, akivel nagyon jóba lettünk és beleszerettem. Nyíltan elmondtam neki, hogy kedvelem. Egy kis ideje szakított barátjával, amit velem együtt követett végig, majd amikor ezzel előálltam, összejött másik sráccal.
Azóta nem köszönünk egymásnak, nem beszélünk. Ez nekem is köszönhető részben, mert nem bírtam elviselni, így talán könnyebb. Addig volt ölelés, puszi. De amikor meglát, vagy alkalma van rá, néz. Barátja helyett is engem figyel, hiába magyaráz neki. Olyan lány, aki az álmom és bármit megadnék érte. Ahogy néz.. elolvadok és közben meg fel is robbanok, hogy nem értem dobog a szíve. Veletek volt már ilyen ? Vagy mit is jelent pontosan szerintetek ?
Számomra ez egy olyan dolog lenne amit nem hagynék figyelmen kívül.
Elmondanám neki, hogy " Észrevettem, hogy mostanában elég sokat figyelsz. Próbáltam rájönni mi az oka, de nem sikerült rájönnöm. Viszont úgy éreztem el kell mondanom, hogy sajnálom amiért így alakultak köztünk a dolgok. Szeretném ha tudnád, hogy számomra ugyanolyan fontos maradtál, és nem tudnék változtatni azon amit irántad érzek. Ne haragudj ha kellemetlen helyzetbe hoztalak, de úgy éreztem ezt még el kell mondanom."
És ha számára többet jelentesz, akkor igenis utalni fog rá.
Ha pedig nem...mit veszíthetsz. Ennél jobban már nem tudtok eltávolodni egymástól. Ebből csak jól jöhetsz ki. Ha szeret, akkor tudni fogod. Ha nem akkor pedig azt is megtudod, és nem lesz már min örlődnöd. A legrosszabb ami történhet, hogy az ég világon nem változik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!