Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zaklat folyamatosan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zaklat folyamatosan?

Figyelt kérdés
Folyamatosan zaklat az exem ha letiltottam az egyik helyen,akkor a másik helyen felkeres.Már az összes létező helyen ahol csak lehet letiltottam.Sajnos egy faluba lakunk és suli közeledtével elkerülhetetlen,hogy találkozzunk.Nem tudom mit csináljak tegnap azzal zaklatott telefon,hogy menjek le hozzá.Félek,hogy személyesen is zaklatni fog.Három éve szakítottunk de valamivel mindig megkeress nem bírom tovább.Kikészültem a folyamatos zaklatásaitól nagymamám azt mondja,hogy ne törődjek vele próbálom megfogadni a tanácsát, de egyre nehezebben megy.Szüleimet nem akartam ezzel terhelni mivel akkor se szerették a fiút amikor együtt voltunk mivel megvert,de ennek ellenére elfogom mondani nekik.Mit tegyek,hogy végre leszálljon rólam?

2016. aug. 27. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Küld rá a fiúdat vagy a fiú barataidat.

En nem szeretem az erőszakot,de aki megver egy lányt azt jól meg kell verni.

2016. aug. 27. 20:50
 2/2 anonim ***** válasza:

hát a nagymamád tanácsát lenne a legegyszerűbb megfogadni és egyszerűen ignorálni ... nem venni fel ha hív, nem válaszolni neki ha ír, nem szólni hozzá ha hozzádszól ... ha inzultál, bánt, ha esetleg találkoztok, akkor biztosan megfognak védeni .

illetve ha már korábban bántott, az se butaság, ha megkérsz pár nagyobb darab kollégádat, hogy csapkodják neki párszor a fejét a korlátnak, csak a miheztartás végett hogy tudja, milyen ha verik .. :D ha fenyeget, ismét bánt, továbbra sem száll le rólad, akkor lehet a hatóságokhoz is fordulni végső esetben, de talán ennyire nem súlyos a helyzet

2016. aug. 28. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!