Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ha valakinek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha valakinek a szexuális közeledését folyamatosan visszautasítják a lányok, az válthat ki belőle agressziót?

Figyelt kérdés
Van egy 19 éves haverom aki többször is próbálkozott már lányoknál, de amikor szexről van szó csak kiröhögik és azt mondják hogy "felejts el". Ő viszont napról napra agresszívabb és bunkób lesz emiatt mindenkivel. Legalábbis szerintem emiatt. Meg szidja a nőket.
2015. jún. 13. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg amiatt, mert kezd rájönni hogy minden nő a bunkó s* ggfejekre bukik.. Neem kell az hogy "rám ez nem igaz.." hazugságok.. minden nő ha magába néz tudja hogy így van csak sokan annyira álszentek hogy tagadják.. De hiába.. Ösztönösen a bunkót választják..

Na meg persze az is lehet az ok, hogy sokszor utasították el, ugyhogy már nem érdekli az egész, de mégis megpróbálja mert a szex minden embernek kell..

2015. jún. 13. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel emiatt változik/változott meg ennyire a haverod. Engem személy szerint már akkor elutasítanak, ha randira szeretném elhívni őket, és már-már érzem magamban a nőgyűlölet halovány jelenlétét.
2015. jún. 13. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy azt mondja hogy legszívesebben agyonverné az összes nőt aki elutasítja, de persze nem teszi meg. Szerintem nem csúnya srác egyáltalán így férfi szemmel, igazából én sem tudom hogy miért nem akarnak vele kezdeni a nők. Nála milliószor rondább férfiak vannak akik hétről hétre másik nőkkel szexelnek... Ő meg ezen van kiakadva, hogy miért a ronda gyökerek kellenek, netán a pénz miatt? Nemrég is udvarolt egy lánynak, akit elhagyott a faszija - hozzáteszem kib*szott ronda a srác - de a lány kikosarazta... csak úgy.
2015. jún. 13. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!