Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálják ezt folyamatosan?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt folyamatosan?

Figyelt kérdés
Vannak fiúk akikkel jóban voltam régen haveri szinten vagyis inkább kicsit tetszettem is neki állítólag de nagyon sokáig nem beszélgetünk most felkerestem őket elmondtam nekik kivagyok meg minden egyből letiltottak.Nem veszekedés miatt nem maradt abba a beszélgetés de most felkerestem őket ok nélkül tiltottak.Ennyire hülyék a mai fiúk?
2016. márc. 10. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudunk erről nyilatkozni, ez bőven nem elég információ ahhoz, hogy érdemben tudjunk válaszolni. Igen, a mai fiúk döntő többsége "hülye", ahogy ez a lányokra is vonatkozik ugyanígy.
2016. márc. 10. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha az vigasztal jo hulye lehet mert nem tudja mirol/kirol marad le 😊 (segitek rólad 😃)

Nem tudom miert csinaljak én nem ilyen vagyok... Mindig viccelodom es mindenki vidám a kornyezetemben mert teszek érte 😊

De ez mar egy mas vilag kb a lányok 1% a fiúk 1-2% "normalis" 😅

En nem a normalishoz sorolnam magam mert annal egy kicsit őrültebb es spontánabb vagyok 😊...

De sok sikert találsz te jobb srácot is 😃...

16F

2016. márc. 10. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!