Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menthetetlenül pszichiátriai eset vagyok, ha már hónapok óta folyamatosan egy filmes karakterről fantáziálok? 16/l
Sziasztok! Már korábban is volt ilyenre példa, de kivétel nélkül egy-két hét alatt lecsengtek. A mostani viszont már egy más kategória, egyszerűen full bele vagyok bolondulva az illetőbe és, ha valamilyen csoda folytán elém kerülne, szerintem gondolkodás nélkül, egy mozdulattal letépném róla a ruhát :D
Mit tegyek, ez így már nem egészséges XD Ti is voltatok már így?
majd kinövöd nyugodj meg... csak a megemelkedet tesztoszteron szinted miatt vagy ennyire begerjedve... egy jo pasi kellene neked élőben és semmi bajod nem lenne...
Az meg hogy milyen a jo pasi azt meg döntsd el te
Amíg csak szexuális vonzódásról van szó addig ezzel semmi baj nincs. :)
Ki az a karakter? Muti. :)
25F
#2-es. Megemelkedett tesztoszteron? Nem inkább ösztrogén?
Van a nő szervezetében tesztoszteron, de a nő "étvágyáéet" az ösztrogén felel.
Ritka az egyedi stílus manapság, ezért én is szoktam álmodozni. De ha találsz valakit aki tetszik, akkor úgyis róla fogsz ábrándozni és nem egy kitalált karakterről.
Van elképzelt nagy Ő-je mindenkinek, de aztán jön valaki aki felülírja.
Nem egészséges olyan szempontból, hogy ha egyfolytában arról a karakterről álmodozol, akkor képes leszel normális kapcsolatra egy élő emberrel?
Amúgy az se mindegy, hogy ki az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!