Mi baja a fiamnak?

Figyelt kérdés
A fiam 31 éves és nem beszél velem, pedig nem tettem semmit. Azóta ilyen, amióta elköltözött önszántából albérletbe az ingatlanból ahol a párjával lakott, a lakás az enyém. A tesójával se nagyon beszél, nem értem.
2023. aug. 18. 13:19
 81/94 A kérdező kommentje:
Értsétek már meg, hogy övék lesz a lakás. A fiam használta azt a részt is, ami a lányomé lesz, miközben a lányom albérletben lakott. Ezért fizetett.
2023. aug. 19. 18:34
 82/94 anonim ***** válasza:
100%
Arra vàlaszolj, hogy a lànyodnak is fizetnie kellett volna a bátyjának, ha a bátyja ment volna albérletbe.
2023. aug. 19. 19:18
 83/94 A kérdező kommentje:
Igen, persze. De egyébként miért ez a téma most? Teljesen más a kérdés, nagyon elkanyarodtunk.
2023. aug. 19. 19:29
 84/94 anonim ***** válasza:
100%
Ekkorát már rég nem röhögtem!
2023. aug. 19. 19:31
 85/94 anonim ***** válasza:
20%
Nem értem, azt a részét miért nem látja senki, hogy a csaj kvázi a "saját" lakásából lépett le a srác és a nője miatt, pedig ugyanúgy megilletik a használatával járó előnyök, mint a srácot! Én abban nem látok kivetnivalót, hogy a használati díjat megkapta, hogy csökkenjenek azok a kiadásai, amik amiatt lettek, hogy elcuccolt. És oké, hogy maradhatott volna, (plusz vitte volna oda ő is a párját?) de biztos vagyok benne, hogy a srác és a barátnője sem bánták, hogy kettesben maradtak. A hármas felállás már kényelmetlen azért. Win-win. Ez majdnem olyan, mintha a kérdező kiadná idegennek a lakást, és a bejövő bérleti díjat elfelezné a fia és a lánya közt.
2023. aug. 19. 21:30
 86/94 anonim ***** válasza:
96%
Ne add már alá a lovat, az isten áldjon meg! A lány nyissa ki a száját, hogy oda a csaj nem mehet, le is lépett volna a testvére. Néma gyereknek viszont.. Így neki tökéletes volt, még pénzt is kapott, szintén majdnem ingyen lakott. Ha a tesó megy el, neki csak a tlejes rezsi több lett volna. Hát még ha véletlenül neki is fizetni kellett volna a másiknak.
2023. aug. 20. 08:20
 87/94 A kérdező kommentje:
85 köszönöm szépen, Te jól látod és érted a leírtakat, szerintem is így helyes és igazságos.
2023. aug. 20. 08:38
 88/94 A kérdező kommentje:
Egyébként halkan megjegyzem, hogy az összes ismerősöm, akit megkérdeztem azt mondta, hogy a fiamnak annyit kellett volna fizetnie, mint a lányom albérlete, tehát így is keveset fizetett.
2023. aug. 20. 08:39
 89/94 anonim ***** válasza:
71%
Mert az ismerőseid is olyan defektesek, mint te, azért állnak egyáltalán szóba veled.
2023. aug. 20. 08:41
 90/94 anonim ***** válasza:
94%

Nem, rohadtul nem voltál igazságos.

Az lett volna igazságos, amikor a fiad összeköltözött a barátnőjével, ELADOD azt a lakást, és egyenlően elosztod. És itt jön az igazságtalan része, mert azért tartottad meg, hogy a lányodnak legyen hova visszamenni, ha elfogyott a pénze, elhagyta a párja, a fiadra egyáltalán nem is gondoltál.

Miért tetted fel a kérdést? Teljesen felesleges volt, mert csak hajtod a magadét, a 80. válasz körül lett egy db veled egyetértő válasz.

Ja és az ismerőseid nem voltaképp őszinték.

Itt névtelenül mindenki az.

2023. aug. 20. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!