Mi baja a fiamnak?

Figyelt kérdés
A fiam 31 éves és nem beszél velem, pedig nem tettem semmit. Azóta ilyen, amióta elköltözött önszántából albérletbe az ingatlanból ahol a párjával lakott, a lakás az enyém. A tesójával se nagyon beszél, nem értem.
2023. aug. 18. 13:19
 21/94 A kérdező kommentje:
Nem húztam ki semmit a fiam alól, ott a lakás, annyi, hogy még nincs eladva. Lehet, hogy kiadom és akkor a bevételt elfelezik, szerintem az sem utolsó dolog és akkor még mindig ott lesz egy biztos tető, ha úgy hozza.
2023. aug. 18. 13:56
 22/94 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen kamu, tavaly október/november környéként történt, az lassan 1 éve lesz. Beszéltünk pár alkalommal telefonon és egyszer élőben is, de elviharzott. Az elmutlt honapokban nem beszéltunk, az arcát is egyszer elforditotta, amikor kocsivel elmentunk egymas mellett. Bár ő ezt tagadja, elvileg nem látott. A lányomtol tudom, vele néha veszél.
2023. aug. 18. 13:58
 23/94 anonim ***** válasza:
88%

Attól még, hogy van egy életképtelen, ütődött "apucipicilánya" lányod, még nem ártana igazságosnak lenned és betartani a szavad!

Lassan kibújik a szög a zsákból, hogy a lányodnak akarod a lakást! ... a többi csak duma és ezt a fiad pontosan látja!

24/94 anonim ***** válasza:
95%
Továbbra sem válaszolsz rá, hogy akkor miért kellett hazudni az eladásról, meg kiköltöztetni a fiút.
 25/94 A kérdező kommentje:
Nem akarom a lányomnak a lakást, de tény, hogy ő más mint a fiam, ezt mindig is tudták, a fiam megoldaná ha bármi lenne, de a lányomnak jobban kell a támasz. Ha van gyereked te is tudod, hogy nem egyformák, valaki életrevalóbb, valaki kevésbé.
2023. aug. 18. 13:59
 26/94 A kérdező kommentje:

Nem költöztettem ki a fiam! Ő mondta mindig is, hogy ha eladom a lakást kiköltözik, mert nem akar ott lenni, amikör jönnek a vevők. Beszélt a lányommal ősszel arról, hogy el kéne adni, a lányom ezt mondta nekem én meg írtam sms-t a fiamnak, hogy akkor ha eladjuk, költözzön ki. Magától költözött ki.

Az eladásról sem hazudtam, de nem lehet egy lakást azonnal eladni, illetve szülőként több szempontot is mérlegelnem kell. Mi van, ha a lányommal szakít, akihez most költözött? Akkor mi lesz vele?

2023. aug. 18. 14:01
 27/94 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ha lenne valami, ott lenne a lakás, de most nincs semmi mégis kiraktad a fiad, hazudtál neki róla, hogy fog kapni egy nagyobb összeget, aztán jól pofára ejtetted.
2023. aug. 18. 14:02
 28/94 anonim ***** válasza:
99%
Azért költözött ki, mert azt hazudtad neki, hogy eladod a lakást. Ha nem hazudtál volna nem költözött volna ki. Hiába csavarod a dolgot jobbra balra, a lényeg nem változik. A kérdésed, pedig az volt, hogy miért nem beszél veled a fiad. Ezért, mert hazudtál neki.
2023. aug. 18. 14:03
 29/94 anonim ***** válasza:
87%

Ez a válasz megmutatja miért lesz csak 1 gyerekem...

Az ügyesebb MINDIG megszívja, mert a másik kisírja hogy jobban járjon.

Mi 4-en vagyunk tesók és itthon is mindig ez ment, hogy azt kell fésülni aki kócos. Ha te meg boldogulsz mert keményen dolgoztál, megszívtad.

Szerintem meg egyenlően kell támogatni, amelyik bamba, így járt, tanuljon az okosabbtól.

2023. aug. 18. 14:04
 30/94 anonim ***** válasza:
84%

2 gyerekem van és nem egyformák, mert nem egypetéjű ikrek. Ennek ellenére teljesen egyforma elbírálás alá esnek a juttatásokban és a szeretetben is.

Ha BETEG lenne valamelyik, akkor nyilván azt pátyolgatnánk jobban, de ezzel a testvére is egyetértene, sőt, ő is segítené. De a te lányod nem beteg, csak más habitusú állítólag, de ez nem indok arra, ahogy a fiaddal bánsz!

2023. aug. 18. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!