Mi baja a fiamnak?
Attól még, hogy van egy életképtelen, ütődött "apucipicilánya" lányod, még nem ártana igazságosnak lenned és betartani a szavad!
Lassan kibújik a szög a zsákból, hogy a lányodnak akarod a lakást! ... a többi csak duma és ezt a fiad pontosan látja!
Nem költöztettem ki a fiam! Ő mondta mindig is, hogy ha eladom a lakást kiköltözik, mert nem akar ott lenni, amikör jönnek a vevők. Beszélt a lányommal ősszel arról, hogy el kéne adni, a lányom ezt mondta nekem én meg írtam sms-t a fiamnak, hogy akkor ha eladjuk, költözzön ki. Magától költözött ki.
Az eladásról sem hazudtam, de nem lehet egy lakást azonnal eladni, illetve szülőként több szempontot is mérlegelnem kell. Mi van, ha a lányommal szakít, akihez most költözött? Akkor mi lesz vele?
Ez a válasz megmutatja miért lesz csak 1 gyerekem...
Az ügyesebb MINDIG megszívja, mert a másik kisírja hogy jobban járjon.
Mi 4-en vagyunk tesók és itthon is mindig ez ment, hogy azt kell fésülni aki kócos. Ha te meg boldogulsz mert keményen dolgoztál, megszívtad.
Szerintem meg egyenlően kell támogatni, amelyik bamba, így járt, tanuljon az okosabbtól.
2 gyerekem van és nem egyformák, mert nem egypetéjű ikrek. Ennek ellenére teljesen egyforma elbírálás alá esnek a juttatásokban és a szeretetben is.
Ha BETEG lenne valamelyik, akkor nyilván azt pátyolgatnánk jobban, de ezzel a testvére is egyetértene, sőt, ő is segítené. De a te lányod nem beteg, csak más habitusú állítólag, de ez nem indok arra, ahogy a fiaddal bánsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!