Mi baja a fiamnak?

Figyelt kérdés
A fiam 31 éves és nem beszél velem, pedig nem tettem semmit. Azóta ilyen, amióta elköltözött önszántából albérletbe az ingatlanból ahol a párjával lakott, a lakás az enyém. A tesójával se nagyon beszél, nem értem.
2023. aug. 18. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted, mi a baja?

"...övék LESZ a lakás."

Mikor? És ne mondd, hogy milyen nehéz eladni mostanság, kamu.

És mivel hazudtál, és ígérgetsz, húzogatod a mézesmadzagot, ebből lett a fiadnak elege. Ha nem ígérgettél volna, nem lenne semmi gond.

2023. aug. 20. 09:22
 92/94 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! A lakáshasználatért neked kellett volna hogy a fiad fizessen lakbért, mivel te vagy a tulaj, se a fiad, se a lányod nem rendelkezik tulajdonosjoggal. Ez rendben is lenne, azt a pénzt oda is adhattad volna a lànyodnak, ez is rendben lett volna, bàr nem fair. De hogy még a fiú fizette a csaj és a hapsija lakbérje 70%-át úgy, hogy még te át is basżtad azzal, hogy elakarod adni a lakást, holott nem, mert a debil lányod életképtelensége miatt meggondoltad magad, ez túl sok. Azt meg kétlem, hogy a csóró, debil lányodtól elvártad volna fordított esetben, hogy a gazdag talpraesett fiadnak fizessen 60ezret havonta. Ne hazudj, legalábbis magadnak ne! Mert minek neki még több pénz, van neki elég,nem? Na takarodj, te rohadalom gyász 'apa'.
2023. aug. 20. 09:25
 93/94 anonim ***** válasza:
100%

A lány szemszögéből írt kerdésből idézem.

"Van egy lakás, ami a miénk lesz apum szerint. ebben a lakásban éltem én és a tesóm évekig. oda költözött a tesóm párja, de cserébe nekem nem kellett fizetnem semmilyen rezsit onnantól.

1 év múlva elköltöztem a barátomhoz. Mivel elköltöztem, apum szerint is úgy fair, ha a tesóm (mivel ő ahasználja a lakást teljesen) fizet valamennyit nekem"

Kihagytad, kedves kérdező, hogy

1. A lánykádnak rezsit se kellett fizetnie, amikor a fiad bnője oda költözött,

2. Nem a bnő miatt költözött el a hercegnő, hanem mert bepasizott.

Ha nem kamu, akkor te vagy a legszemellenzősebb apa, akit valaha láttam. Nem csodálom, hogy a fiadnak elege lett.

2023. aug. 20. 13:03
 94/94 NTBS ***** válasza:
80%
Megunta, hogy lenyuljátok anyagilag.
2023. nov. 2. 17:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!