Mi baja a fiamnak?
Nem lehet, hogy a lányod téged hülyére vesz és a fiad ezt tudja nem is tetszik neki és sajnálatból mondta neked, hogy nem alapoz a lakásra.
+ indokokat meg a 9 válaszoló tökéletesen összefoglalta.
Szerintem gátlástalanul pofátlan a lányod te pedig hülye és a fiadat meg kihagynátok az igazságos elosztásból.
Még a végén kiderül, hogy nem is a lányod vagy a fiad a ludas az egész igazságtalan elosztás miatt hanem te mert berágtál a fiadra, amiért nem beszél veled.
Nem lehet követni a történetet, hülye vagy te a hazudozáshoz, hagyd abba!
A végén egy ember fog nagyon rosszul járni az pedig te leszel mert a gyerekeid magadra fognak hagyni.
Az a baj ezzel a történettel, hogy külsösként(mint olvasónak) igazságtalan.
De ha mi lennénk a lakás tulajdonosa és lenne két gyerekünk akiből az egyiket elméletben/ gyakorlatban is magamra haragítottam és a másik meg teljesen életképtelen de behízelgő akkor neki akarnám a lakást adni, hogy legalább az maradjon mellettem.
A lakás tulajdonosának korrektnek kéne lennie, de nem az mert az indulatai avagy a lánya ráhatása erősebb a józanítélőképességénél.
A lakást el kell adni!!!
A pénzt három részer osztani két gyerek és a tulajjavára, aztán ha a lányodat kedvezményezed akkor a te rád eső részt is a lányodnak adod.
A lányod kezét el kell engedned mert minél később esik ki az utcára annál nehezebb lesz neki felállnia és újrakezdenie.
Nem baj az ha szenved, legalább erősebb lesz.
Nem manipulál engem a lányom, nem olyan fából faragtak engem. Nem vertem át a fiam, egyszerűen csak még nincs eladva a lakás, jelenleg felújítás alatt áll. Család az család, vér-vér, ha ennyi miatt, hogy még nem adtam el nem beszél velem, akkor tényleg nem is érdemli meg.
Én egyedül neveltem fel őket, ennyi hála igazán járna, hogy a királyfi ne sértődjön meg, mert nem lett azonnal eladva az ingatlan és várok, amíg a lányomnak több pénze lesz, olccsóbb lesz a hitel és biztosabb a párkapcsolata. A fiam meg vállalkozó, boldogul, többet keres mint lányom. Ha szülő vagy megérted, jót akarok mindkettőnek, de anyjuk nélkul nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!