Mi baja a fiamnak?

Figyelt kérdés
A fiam 31 éves és nem beszél velem, pedig nem tettem semmit. Azóta ilyen, amióta elköltözött önszántából albérletbe az ingatlanból ahol a párjával lakott, a lakás az enyém. A tesójával se nagyon beszél, nem értem.
2023. aug. 18. 13:19
 31/94 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a lányod téged hülyére vesz és a fiad ezt tudja nem is tetszik neki és sajnálatból mondta neked, hogy nem alapoz a lakásra.

+ indokokat meg a 9 válaszoló tökéletesen összefoglalta.

Szerintem gátlástalanul pofátlan a lányod te pedig hülye és a fiadat meg kihagynátok az igazságos elosztásból.

2023. aug. 18. 14:06
 32/94 A kérdező kommentje:
Én úgy látom, hogy a fiam addig beszélt velem, amíg szinte ingyen lakhatott a lakásomban. Mihelyst elköltözött és "nehezebb lett a sorsa" már hirtelen nem is érdekeltem. Úgy viselkedik, mintegy hálátlan, és mihelyst úgy érzi nem kap pénzt, már nem is érdeklem.
2023. aug. 18. 14:15
 33/94 anonim ***** válasza:
96%
Hát úgy tűnik vagy kamus vagy vagy hülye, mert minden szó csak falra hányt borsó.
2023. aug. 18. 14:20
 34/94 anonim ***** válasza:
100%

Még a végén kiderül, hogy nem is a lányod vagy a fiad a ludas az egész igazságtalan elosztás miatt hanem te mert berágtál a fiadra, amiért nem beszél veled.

Nem lehet követni a történetet, hülye vagy te a hazudozáshoz, hagyd abba!

A végén egy ember fog nagyon rosszul járni az pedig te leszel mert a gyerekeid magadra fognak hagyni.

2023. aug. 18. 14:20
 35/94 anonim ***** válasza:
84%
Nem a pénz miatt, hanem azért, mert átverted. Csak a másikat nézed. Csak azt, hogy vele mi lesz. Csak a másik boldogulását. Kiköltözött a megbeszéltek szerint, te meg cserben hagytad. Mindezt azért, mert az életképtelen lányod egy fél lakásnyi önerőre sem kapna normális hitelt. Meg azért, mert mi lesz, ha egyszer szakít a párjával. Hát úristen. Szörnyű, elfogult, rossz ember vagy. Így megsérted a fiafat, és csodálkozol, hogy nem áll veled szóba. Meg, hogy ezek után vissza se költözik. Nem tűnik fel, hogy senki sem ad neked igazat?
2023. aug. 18. 14:23
 36/94 anonim ***** válasza:
96%
Nem ez a kérdés volt már a fiú szempontjából is feltéve pár hónapja?
2023. aug. 18. 14:23
 37/94 anonim ***** válasza:
74%

Az a baj ezzel a történettel, hogy külsösként(mint olvasónak) igazságtalan.

De ha mi lennénk a lakás tulajdonosa és lenne két gyerekünk akiből az egyiket elméletben/ gyakorlatban is magamra haragítottam és a másik meg teljesen életképtelen de behízelgő akkor neki akarnám a lakást adni, hogy legalább az maradjon mellettem.

A lakás tulajdonosának korrektnek kéne lennie, de nem az mert az indulatai avagy a lánya ráhatása erősebb a józanítélőképességénél.

A lakást el kell adni!!!

A pénzt három részer osztani két gyerek és a tulajjavára, aztán ha a lányodat kedvezményezed akkor a te rád eső részt is a lányodnak adod.

2023. aug. 18. 14:24
 38/94 anonim ***** válasza:
86%

A lányod kezét el kell engedned mert minél később esik ki az utcára annál nehezebb lesz neki felállnia és újrakezdenie.

Nem baj az ha szenved, legalább erősebb lesz.

2023. aug. 18. 14:27
 39/94 A kérdező kommentje:

Nem manipulál engem a lányom, nem olyan fából faragtak engem. Nem vertem át a fiam, egyszerűen csak még nincs eladva a lakás, jelenleg felújítás alatt áll. Család az család, vér-vér, ha ennyi miatt, hogy még nem adtam el nem beszél velem, akkor tényleg nem is érdemli meg.

Én egyedül neveltem fel őket, ennyi hála igazán járna, hogy a királyfi ne sértődjön meg, mert nem lett azonnal eladva az ingatlan és várok, amíg a lányomnak több pénze lesz, olccsóbb lesz a hitel és biztosabb a párkapcsolata. A fiam meg vállalkozó, boldogul, többet keres mint lányom. Ha szülő vagy megérted, jót akarok mindkettőnek, de anyjuk nélkul nehez.

2023. aug. 18. 14:44
 40/94 anonim ***** válasza:
97%
Azt se tudod már mit hazudj össze. Először eladod, aztán nem adod el, mert a lányod összeköltözött a pasijával, aztán azért nem adod el, mert jajj mi lesz ha szakítanak és szüksége lesz a lakásra, aztán most megint eladod, csak még előtte felújítod.
2023. aug. 18. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!