Mi baja a fiamnak?
csak 60 ezret fizetett a lányomnak - igen, a lányod is ezt írta, én meg kb elküldtem az apja f...ba veletek, szülőkkel együtt.
egy PETÁKOT nem fizettem volna neki.
Miért ne kellett volna fizetnie a fiamnak? Volt egy 56 nm-es lakás, ami az enyém és teljesen egyedül használták a párjával! A lányom is ott lakott de elköltözött albérletbe a párjával, tehát nem részesült a lakásból, nem élvezte a lakást. Teljesen ok, hogy a fiam és a párja felesben, 30-30 ezret fizettek a lányomnak. Lényegében 60 ezerért laktak albérletben, nem értem ezzel mi a baj.
De a kérdés igazából nem is erről szól, mert a fiamnak nem volt gond a 60 ezer. Sőt, eredetileg 50 lett volna de a fiam mondta, hogy legyen inkább 60!
Ha eladom a lakást a hónapokban, akkor a fiamnak el kell fogadnia a pénzt, ugye?
"Ha eladom a lakást a hónapokban, akkor a fiamnak el kell fogadnia a pénzt, ugye?"
Elfogadnia NEM KELL, legfeljebb elfogadhatja!
Én biztos elfogadnám, de csak azért, mert nagy szarban vagyok és feladnám a büszkeségemet. De ha a fiad jómódú, megteheti, hogy nem hagyja magát megvásárolni és továbbra is leszar benneteket.
Viszont egy dologban biztos lehetsz - ha elfogadja, ha nem - hogy a múlton változtatni nem lehet, a megtapasztalásokat kitörölni nem lehet és a szeretetet megvásárolni nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!