Mi baja a fiamnak?

Figyelt kérdés
A fiam 31 éves és nem beszél velem, pedig nem tettem semmit. Azóta ilyen, amióta elköltözött önszántából albérletbe az ingatlanból ahol a párjával lakott, a lakás az enyém. A tesójával se nagyon beszél, nem értem.
2023. aug. 18. 13:19
 61/94 anonim ***** válasza:
91%
"Hálásnak kéne lennie" azért, hogy teljesítetted a büntetőjogi felelősség keletkeztette kötelessegedet? Egy szülőnek kötelessége felnevelni a gyerekét. A gyereknek nem kötelessége ezért halásnak lenni. Ha meg még külön át is van verve, akkor főleg nem. "A család az család", aha. Ezzel a dumával nyomnád bele a fejét, hogy jópofizzon olyanokkal, akiket nem érdekel az ő jóléte. Én se beszélnék veletek a helyében. A te helyedben meg elgondolkodnék, hogyha 6 oldalnyi válaszból egy se adott neked igazat, akkor nem lehet-e, hogy tényleg nincs igazad.
2023. aug. 19. 06:41
 62/94 anonim ***** válasza:
10%
First world problem.
2023. aug. 19. 08:03
 63/94 anonim ***** válasza:
100%

csak 60 ezret fizetett a lányomnak - igen, a lányod is ezt írta, én meg kb elküldtem az apja f...ba veletek, szülőkkel együtt.

egy PETÁKOT nem fizettem volna neki.

2023. aug. 19. 09:09
 64/94 A kérdező kommentje:

Miért ne kellett volna fizetnie a fiamnak? Volt egy 56 nm-es lakás, ami az enyém és teljesen egyedül használták a párjával! A lányom is ott lakott de elköltözött albérletbe a párjával, tehát nem részesült a lakásból, nem élvezte a lakást. Teljesen ok, hogy a fiam és a párja felesben, 30-30 ezret fizettek a lányomnak. Lényegében 60 ezerért laktak albérletben, nem értem ezzel mi a baj.

De a kérdés igazából nem is erről szól, mert a fiamnak nem volt gond a 60 ezer. Sőt, eredetileg 50 lett volna de a fiam mondta, hogy legyen inkább 60!

Ha eladom a lakást a hónapokban, akkor a fiamnak el kell fogadnia a pénzt, ugye?

2023. aug. 19. 09:52
 65/94 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd már be... Nincs igazad. Senki szerint sincs.
2023. aug. 19. 09:58
 66/94 anonim ***** válasza:
100%

"Ha eladom a lakást a hónapokban, akkor a fiamnak el kell fogadnia a pénzt, ugye?"

Elfogadnia NEM KELL, legfeljebb elfogadhatja!

Én biztos elfogadnám, de csak azért, mert nagy szarban vagyok és feladnám a büszkeségemet. De ha a fiad jómódú, megteheti, hogy nem hagyja magát megvásárolni és továbbra is leszar benneteket.

Viszont egy dologban biztos lehetsz - ha elfogadja, ha nem - hogy a múlton változtatni nem lehet, a megtapasztalásokat kitörölni nem lehet és a szeretetet megvásárolni nem lehet!

2023. aug. 19. 11:44
 67/94 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amikor még a lányod is a házadban élt, tőle is kértél 30000-et?
2023. aug. 19. 12:38
 68/94 A kérdező kommentje:
Nem én kértem 60 ezret a fiamtól és nem nekem adta, hanem a lányomnak, mert egyedül használta a párjával az ingatlant.
2023. aug. 19. 12:42
 69/94 A kérdező kommentje:
A lányom évente 600 000 Ft ot bukott kb azzal, hogy albérletben lakott, miközben a fiam használta teljesen a lakást. Albérletben kiszolgáltatott vagy, a fiam a lakást használta, ami nem albérlet.
2023. aug. 19. 12:44
 70/94 A kérdező kommentje:
Így olyan, mintha egyenlőek lettek volna. Miért, hagynom kellett volna, hogy a fiam ingyen lakjon a lakásomban a barátnőjével több fizetéssel, miközben a lányom albérletben él kevés fizetéssel?
2023. aug. 19. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!