Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan hozzam fel a fiamnak,...

Hogyan hozzam fel a fiamnak, hogy tudok a melegségéről?

Figyelt kérdés
Nehéz helyzetben vagyok. Egy jó ideje tudom a fiamról, hogy meleg és van párja. Ezt már korábban is lehetett sejteni, de sosem tettük szóvá, ős em beszélt róla. Az egészben annyi fáj, hogy nem bízik meg bennünk, a szüleiben, hogy ezt el merje mondani. Nem bántanánk őt, teljesen elfogadjuk, nekünk csak az a legfontosabb, hogy ő boldog legyen. A párját is nagyon szívesen megismernénk. Mindössze annyit szeretnénk, hogy őszintén merjen beszélni velünk.
2022. szept. 20. 01:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok meleg, és nem

Kellett ezen végig mennem, viszont az unokatesóm, aki közel állt hozzám, szintén meleg, és nagyon sok idő múlva tudta ezt közölni bárkivel is. Velem is. Én jól fogadtam, igazából nincs előítéletem.

Első sorban nagyon jó, hogy így álltok hozzá, és le a kalappal:)

Másrészt el hívnám

Beszélgetni , és azt mondanám, hogy bennetek bízhat, és észre vettetek ezt. Ezt kifejtve ami alapján rá jottetek . ( csak szép finoman ) Biztosítanám arról, hogy nincs gond emiatt, és részetekről jól esne, ha megosztaná veletek ezt, illetve ha idejét érzi, mutassa be a barátját, szívesen fogadjátok ( ezt csak akkor , ha jól sikerül a beszélgetés ) . Mindig ott lesztek mellette, büszkék vagytok rá.

Fontos, hogy ezek el hangozzanak. Egy fiatal fiú amúgy is egyre kevésbé nyitott, pláne ha ilyesmit kell titkolnia. Éreznie kell, hogy támogatjátok, és bizalmat adtok neki . Ebben a világban senki sem támogatja ezt, főleg itt:) Pedig ideje felismerni, hogy ez nem alakul, egyszerűen így születik az ember. Amíg nem látja, nem hiszi el, és ezeknek az embereknek szüksége van a támogatásra .

2022. szept. 20. 01:46
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ne támadd le rögtön. Általánosságban beszélj arról, hogy pl. nincs semmi bajod a melegekkel, vagy említs meg egy ismerőst (tök mindegy h nem létező) akinek meleg a gyereke és elfogadta, és szerinted ez milyen szép tőle...És akkor talán több bizodalma lesz a dologhoz.
2022. szept. 20. 02:13
 3/19 anonim ***** válasza:
65%
pl igy: Fiam, tudom hogy meleg vagy es van egy parod is. Nem hoznad el bemutatni?
2022. szept. 20. 02:54
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Én mondjuk arra lennék kíváncsi miért titkolja ezt előttetek. Biztos nem ok nélkül nem mondja el. Milyen idős egyébként a fiad? Mert nem mindegy, hogy 17 vagy 35.
2022. szept. 20. 03:51
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet titeket nem akar kellemetlen helyzetbe hozni, legalábbis úgy gondolja ez nektek nem komfortos.

Esetleg bedobni neki hogy ha van egy szimpatikus lány vagy fiú akit bemutatna, nyugodtan tegye.

2022. szept. 20. 07:54
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Én nem erôltetném. Majd elmondja, ha elszánta magát rá. Még ha hetero lenne is, az ember nem mutatja be az új partnereit azonnal. A kapcsolatnak is meg kell érnie rá. Hogy ehhez mennyi idôre van szükségük, hadd döntsék el ôk.
2022. szept. 20. 08:24
 7/19 anonim ***** válasza:
22%
Sehogy. Nem rád tartozik.
2022. szept. 20. 08:28
 8/19 anonim ***** válasza:
95%

Legfeljebb nagyon általánosan utalj rá.

Fiam, már abban a korban vagy, hogy lassan aktuális lesz az első kapcsolatod. Ha lesz valaki, és szeretnéd hazahozni, hozd nyugodtan. Bármilyen legyen, ha szeretitek egymást, örülni fogunk.

Ennyi elég.

2022. szept. 20. 08:32
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

szerintem nagyon jo, hogy ezt igy szeretned vele tisztazni.

bar nem vagyok erintett a temaban, de valahogy en is ugy probalnam meg, hogy egy megerto hangulatu beszelgetes soran elmondanam oszinten, hogy tudomasotokra jutott ez a dolog es hogy szeretnetek ezt vele megbeszelni, mert ha ez igaz, akkor tudnia kell, hogy ratok barmikor szamithat es ti elfogadjatok ezt, nem kell titkoloznia, mert megiscsak ti vagytok a csaladja es mindig is azok lesztek.

en valahogy igy probalnam.

amit viszont biztosan ne tegyetek: ne tamadjatok le, ahogy 3-as irta.

az egyik baratom aki amugy hetero volt az anyja igy fogadta erettsegi utan:

Fiam, en megbizhato forrasbol tudom, hogy te meleg vagy.

a srac evekig nem beszelt az anyjaval ezutan.

sok sikert!

majd esetleg ird le, mire jutottatok!

2022. szept. 20. 08:34
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne támadd le konkrétan, hogy tudsz róla. Szerintem az lenne jó, ha mondanád neki, hogy szívesen várjátok vacsorára x időpontban, ha gondolja hozzon magával valakit. Vagy ha mondanád hogy ha úgy érzi hogy bemutatna valakit nektek akkor várjátok sok szeretettel.. tehát így burkoltan és akkor el tudná dönteni hogy mit kezd a helyzettel.
2022. szept. 20. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!