Mi baja a fiamnak?

Figyelt kérdés
A fiam 31 éves és nem beszél velem, pedig nem tettem semmit. Azóta ilyen, amióta elköltözött önszántából albérletbe az ingatlanból ahol a párjával lakott, a lakás az enyém. A tesójával se nagyon beszél, nem értem.
2023. aug. 18. 13:19
 11/94 anonim ***** válasza:
93%

Basszus, te tényleg hülye vagy, a kedvenceddel, a lányoddal együtt!

MOST kell eladni a lakást, ha magasan vannak az árak, vagy szeretnétek, hogy kevesebbet érjen?

A többit meg leírták előttem.

2023. aug. 18. 13:49
 12/94 A kérdező kommentje:
A fiam évekig szinte ingyen lakott a lakásban, csak 60 ezret fizetett a lányomnak, aki a párjával lakott albiban! Teljesen ő használta a lakást. Aztán a lányom kapcsolata véget ért és mivel nem keres túl jól nem akartam, hogy fizesse az albit, ott volt ,hogy emelnek neki. A lakás eladás amugy is rég óta érett már. A fiam magától mondta, hogy elköltözik ha eladjuk! A fiam sokkal talpraesettebb, mint a lányom és ha megkapná a felét a lányom, nem tudna hitelt fel venni és az árak is az egekben. Mit kellene tennem?
2023. aug. 18. 13:50
 13/94 anonim ***** válasza:
97%
Szóval, a lányod jól járt, fiad meg nem. És nem érted, hogy mi a baja?
2023. aug. 18. 13:51
 14/94 anonim ***** válasza:
94%
Na a lány is írt ki kérdést? Én a fiú szemszögéből olvastam ezt anno. Még akkor várjuk a fiú párjának, apukának, esetleg a nagymamának a verzióját.
2023. aug. 18. 13:51
 15/94 A kérdező kommentje:
Utolsó, a lakás egy biztos alap, ha például a lányomnak vége lesz a kapcsolatának akkor ott van legrosszabb esetben vagy ha a fiamnak vége lesz akkor neki is ott van. A lakás mindig jól jön, legrosszabb esetben ott tudnak élni ha ugy adodik, de ha eladom a lányomnak nem lesz atól még lakása.
2023. aug. 18. 13:52
 16/94 A kérdező kommentje:
Egyedül neveltem fel a fiamat és a lányomat is, ha az anyjukhoz kerültek volna gyertyafénynél éltek volna! Azért mert még nem nem adtam el a lakást nem kéne hátat forditani a a családnak.
2023. aug. 18. 13:53
 17/94 anonim ***** válasza:
97%
Nem kötelező eladnod a lakást, a tied. Pénzt sem kell adnod egyik gyerekednek sem. De miért kell hazudozni meg ígérgetni? Tényleg nem érted, hogy mi a rossz abban, hogy a fiad szemébe hazudtál?
2023. aug. 18. 13:54
 18/94 A kérdező kommentje:
Egyébként is a fiam még télen azt mondta, hogy idézem: nem alapoz a lakásra.
2023. aug. 18. 13:54
 19/94 anonim ***** válasza:
91%
A lányod így, a lányod úgy. Hogy közben kihúztál a fiad alól mindent, konkrétan belehazudtál az arcába, az mindegy, hiszen ő talpraesettebb, és attól még a drága lányodnak nem lesz jó. Az igen. És nem érted, hogy ezzel mi a baj? Válaszolj már, he!
2023. aug. 18. 13:55
 20/94 anonim ***** válasza:
90%
Na kezdesz már belezavarodni a kamuba. Eddig az volt, hogy 1 éve költözött el és azóta nem beszéltek mióta elköltözött, akkor mégis csak beszéltetek fél éve?
2023. aug. 18. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!