A fiam 31 éves és nem beszél velem, pedig nem tettem semmit. Azóta ilyen, amióta elköltözött önszántából albérletbe az ingatlanból ahol a párjával lakott, a lakás az enyém. A tesójával se nagyon beszél, nem értem.
Csak az egyiknek akarsz te jót. Hiába hazudsz magadnak is. Undorító!
2023. aug. 18. 14:48
42/94 A kérdező kommentje:
Igen, nem tudom, hogy mi legyen a lakással, mi ezzel a baj?!
HA felujitom az nem jelenti, hogy nem adom el. De ki lehet albérletbe is adni és nyilván jobb, ha fel van ujitva. Eladni is jobb ugy, azért ujitom, mert alapvetően eladni akartam, de nyilván több lehetőséget is mérlegel az ember. Vagy ti nem szoktátok átgondolni a dolgokat?
2023. aug. 18. 14:50
43/94 A kérdező kommentje:
A fiam az anyjával se tartja a kapcsolatot, évek óta nem látta. Ehhez nekem nincs közöm de azért sokat elárul a fiamról, hogy mindenkivel rosszban van és "sose ő a hibás."
2023. aug. 18. 14:51
44/94 anonim válasza:
Kicsalogattad egy ígérettel a fiad a lakásból és elengedted a kezét, hogy boldoguljon egyedül, hisz úgyis megy neki. Elkezdted felújítani a lakást, hogy ha úgy adódik, legyen egy menedék a lányodnak. Szegény, élhetetlen húga, aki pasitól pasiig költözik, spórolni nem tud és az apjára vár megoldásért, ő megkapja esetleg a lakást, mert rászorul. A fiad ezért fordult el tőled.
2023. aug. 18. 14:56
45/94 anonim válasza:
Téged hagynak el az emberek: gyerekeid anyja, fiad, ...
Teljesen hülye vagy!
Lakást mi a faarcnak felújítani ha eladód, használtatót sem újítanak fel eladás előtt hanem eladják a jelenlegi állapotában, pont azért adják el mert már nem akarnak rákölteni mert pénz kell.
Nagyon rossz képességű vagy!
2023. aug. 18. 15:02
46/94 anonim válasza:
Én olvastam a másik sztorit is, és (már ha igaz), nem értem, miért mindenki a srácnak ad igazat? A lakás az apa tulajdona, miért kellene eladnia? Én sem adnám el a biztosat csak azért, hogy az egyik gyerek lakást tudjon venni. És itt most nem arról van szó, hogy kinek a malmára hatja a vizet, hanem arról, hogy a kérdező nem köteles eladni a lakást egyik gyereke kérésére sem! A saját döntése, hogy hogyan támogatja a gyerekeit, és ha mégsem akarja eladni a lakását (tökmindegy milyen okból), ahhoz senkinek nincs köze!
2023. aug. 18. 15:07
47/94 anonim válasza:
Azért fordult el a fiad, mert meg lett neki ígérve valami, amire számított, amiből most kihátráltál, nem betegség vagy tragédia miatt, hanem csak az életképtelen húga miatt, aki egyébként nyugodtan berakhatná inflációkövető állampapírba a ráeső részt, amíg hitelt nem tud felvenni. Ha a kezdet kezdetén azt mondtad volna a fiadnak: "Lakhatsz a lakásomban ilyen meg ilyen feltételekkel, de számíts rá, hogy bármikor, bármilyen indokkal 30 napon belül kirakhatlak, ha úgy hozza úri kedvem, és a lakásra ne számíts, mert lehet, hogy eliszom az árát, ha egyszer eladom." az egy tiszta helyzet lett volna, nem lett volna oka a sértődésre, sőt, örült is volna, ha mégiscsak kap valamit.
2023. aug. 18. 15:09
48/94 anonim válasza:
"A lakás az apa tulajdona, miért kellene eladnia?"
Nem kell eladnia. Itt az a baj, hogy azt ígérte eladja, megígérte a fiának, hogy megkapja a pénz felét, de aztán végül se_gget csinált a szájából.
2023. aug. 18. 15:33
49/94 anonim válasza:
De látod, hogy most meg dedós módjára a fiadra mutogatsz, hogy de rossz ám, mert nem áll szóba senkivel. Egy, lehet, hogy okkal. Kettő, senki sem mondta, hogy ő egy szent. Téged minősítettünk. Neki nem vagy jó apja, csak a jánynak.
2023. aug. 18. 16:58
50/94 anonim válasza:
Az mennyire valószínű, hogy egy család 3 tagja is a gyakorin próbál választ találni ugyanarra a problémára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!