Mi baja a fiamnak?

Figyelt kérdés
A fiam 31 éves és nem beszél velem, pedig nem tettem semmit. Azóta ilyen, amióta elköltözött önszántából albérletbe az ingatlanból ahol a párjával lakott, a lakás az enyém. A tesójával se nagyon beszél, nem értem.
2023. aug. 18. 13:19
 51/94 anonim ***** válasza:
91%

A fiad anyjával te sem vagy jóban, akkor mit vársz egy "gyerektől" akit elhagyott, leszart az anyja. És ha évek óta nem látták egymást, az anyjának miből állt volna keresnie? Hm?

És ne kezd most sarazni a fiadat! Ebben a történetben ő most hol hibás?

Fizette a testvére albérletének a felét és pillanatok alatt kiköltözött a lakásból, amikor te szóltál neki.

Mondjuk azt sem értem, hogy miért kellett kiköltöznie, mások is laknak a meghirdetett lakásokban. Elég lett volna eljönnie, amikor fizetett a vevő.

Szóval, hogy felfogd végre, az a fiad gondja, hogy ÁTVERTED!

2023. aug. 18. 18:22
 52/94 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ha például eladom a lakást 2 hónap múlva, akkor a fiamnak illik elfogadnia a pénzt, ugye?
2023. aug. 18. 18:24
 53/94 A kérdező kommentje:
Az anyja depressziós, a fiam évek óta nem látta, elvileg az anyja nem keresi de ettől még a vér szerinti anyja, kereshetné, család az család.
2023. aug. 18. 18:25
 54/94 anonim ***** válasza:
88%
"a család az család", de azért neked a lányod mégis csak jobban család... :)
2023. aug. 18. 19:21
 55/94 anonim ***** válasza:
100%

Itt a kérdés a lány szemszögéből: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..

Itt azt írja a lány, hogy a házban együtt éltek a bátyjával és annak barátnőjével. A báty önként felajánlotta ebben az időszakban, hogy a lányra eső rezsirészt is fizeti, amit meg is tett. Majd a lány önként úgy döntött, hogy albérletbe költözik a pasijával. Ebben az időszakban pedig havonta 60000 ft-tal járult hozzá a 90000 ft-os lakbérükhöz a srác évekig az apjuk kérésére.

Ezidő alatt az volt megbeszélve, hogy a házat eladják, a befolyt összeget pedig szétosztják kettejük között. Ez azért nem történt meg végül, mert a lány a folyamatos támogatások ellenére sem tudna még egy fél háznyi kapott pénzzel sem meghitelezni egy ingatlant. Ezért most az ígéret füstté vált, a srác fizeti az albérletet, miután évekig fizette a lánytestvére albérletének 2/3-át, bár hogy pontosan mire fel, nem tudom. És most csodálkoznak, hogy ennyi kivételezés és hülyének nézés után nincs kedve hozzátok.

2023. aug. 18. 19:36
 56/94 anonim ***** válasza:
100%

Ha jobban belegondolunk, akkor nem a 2/3-át fizette a báty, hanem többet mint a csajra eső rész, mivel 95 ezerért a pasijával költözött albérletbe.

A 95 ezer fele - mert gondolom felesben fizették - 47500 Ft és a testvérétől 60 ezret kapott.

Szégyen az egész!

2023. aug. 18. 19:51
 57/94 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 56, ezt végiggondoltam én is, ha valóban felezett a lány a pasival, akkor a báty konkrétan éveken keresztül fizette a lány lakhatását.

Aztán hála helyett megy a gyakorira kérdést kiírni, hogy vajon miért nem áll szóba velük a bátyja és miután mindenki egyöntetűen megírja, miért, még játssza a hülyét, hogy de ő erről mit tehet. Szép család. :)

2023. aug. 18. 19:58
 58/94 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb kinek a szemszögéből jön?
2023. aug. 18. 20:26
 59/94 anonim ***** válasza:
100%
Összefoglaló: a kérdező behazudta a fiának, hogy el akarja adni azt a lakást, amiben a fiú élt, miközben fizette a húga/nővére albijának egy részét. Mivel a fiú nem akart ott lenni, amikor a potenciális vásárlók jönnek, ezért albérletbe ment. Most meg a kérdező nem akarja eladni a lakást, mert a lánya egy életképtelen pïcsa, a lakást soseadja el, mert jaj legyen egy B terv ha a lány élete elszaródik, tudjon hova menni. A fiú meg le van ejtve, ő úgyis talpraesett. Erről van szó. Örülj, hogy felveszi még a telefont. Ezt ha velem csinálod meg, soha többé nem látsz.
2023. aug. 18. 22:30
 60/94 Darius- ***** válasza:
94%
A kulcsot dugtam volna fel fel a fenekeden, ha ezt velem csináltad volna. Önkritika nincs. Átverted a gyermeked. Anya nem nevelné gyertyafény mellett gyerekeit. Ha le van épülve, otthonba rakja. Most megnézem a másikat, amelyik be lett ide linkelve, mert azt még nem láttam
2023. aug. 18. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!