Mi baja a fiamnak?
Ti nem vagytok empatikusak! Kérlek próbáld elképzelni a következő helyzetet:
Lány vagy, van egy fiu tesód, együtt laktok egy lakásban, ami majd a tiétek lesz. A fiu oda hozza a barátnőjét, ez neked nem lenne kényelmetlen? Nem akarnál inkább összeköltözni a párroddal? A lányom ezt tette, elment, nyilván a tesoval ok, egyutt lakott, de a batyja barátnőjével miért kellene? A bátya hozta oda.
Te nem mennél el albiba? Nem tartanád jogosnak, hogy a tesód fizessen valamennyit, mert ő használja egyedól a párjával a lakást, ami majd a tied is lesz?
HA megfordítod és beleképzeled magad egyértelmű, hogy így igazságosabb volt, mintha a fiam nem fizetett volna.
De nem is ez volt az eredeti kérdés, a fiamnak nem ezzel volt baja.
A kérdező nagyon buta!
Ha ismerném úgy gyomron vágnálak, hogy befosnál a gatyádba.
A lányod TELJESEN életképtelen és te pedig az ő oldalára állsz, s mind ezt úgy, hogy bünteted az épp elméjű fiadat.
Szerintem a fiadat az anyjuk nevelte te pedig a lányodat, azért van ekkora különbség a két gyerek között. A feleséged sem véletlen hagyott ott a két lakással. Tudta, hogy ha veled marad, értelmetlen/ parttalan viták vinnék a sírba.
Nagyon buta vagy! FOGD MÁR FEL!!!!! NE GONDOLKOZZ, mert KÁOSZT TEREMTESZ!!! KÉRJ SEGÍTSÉGET, de olyantól akinek a szavára adsz!!! HIÁBA VAGYUNK 100x OKOSABBAK MINT TE! EGYSZERŰEN KÉPTELEN VAGY FELFOGNI, ÉRTELMEZNI AMIT ÍRUNK, nem kell egyetérteni, csak fel kéne fogni!
ADD EL azt a szar lakást és az árát oszd el három részre és ha az életképtelen szar lányodra akarod hagyni a több pénzt aki semmire nem megy az életében akkor a te rád eső részt is add neki oda, a fiadnak meg az ő rá eső részen felül többet ne adj!!!!!!!!
Ott van a baj a gondolkodásodban, hogy azt gondolod, hogy te gondolod jól, de nem! Azért hagy mindenki előbb vagy utóbb ott mert TORZUL GONDOLKODSZ!!!
Helytelen az értékrended, fogyatékos vagy!!!
Én még ilyet se hallottam!
Halálosan komoly, hogy a a fiad fizetett albérletet a lányodnak a te lakásodban? Ez komoly???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!