Mi baja a fiamnak?

Figyelt kérdés
A fiam 31 éves és nem beszél velem, pedig nem tettem semmit. Azóta ilyen, amióta elköltözött önszántából albérletbe az ingatlanból ahol a párjával lakott, a lakás az enyém. A tesójával se nagyon beszél, nem értem.
2023. aug. 18. 13:19
 71/94 anonim ***** válasza:
94%
A lányod döntött úgy, hogy elmegy, nem a fiad felelőssége. Ülhetett volna ingyen a valagán, de nem tette. Jó, hogy nem már számon kéred a fiadon. Pofám leszakad tőled.
2023. aug. 19. 12:51
 72/94 A kérdező kommentje:

Ti nem vagytok empatikusak! Kérlek próbáld elképzelni a következő helyzetet:

Lány vagy, van egy fiu tesód, együtt laktok egy lakásban, ami majd a tiétek lesz. A fiu oda hozza a barátnőjét, ez neked nem lenne kényelmetlen? Nem akarnál inkább összeköltözni a párroddal? A lányom ezt tette, elment, nyilván a tesoval ok, egyutt lakott, de a batyja barátnőjével miért kellene? A bátya hozta oda.

Te nem mennél el albiba? Nem tartanád jogosnak, hogy a tesód fizessen valamennyit, mert ő használja egyedól a párjával a lakást, ami majd a tied is lesz?

HA megfordítod és beleképzeled magad egyértelmű, hogy így igazságosabb volt, mintha a fiam nem fizetett volna.

De nem is ez volt az eredeti kérdés, a fiamnak nem ezzel volt baja.

2023. aug. 19. 12:59
 73/94 anonim ***** válasza:
100%
De a fiad meg fizetett, többet is, mint a lány albérletének a fele. Onnantól neki sem volt ingyen. Meg a lánynak sem. Akkor pofát be lehet fogni, nem? Mindkettő mínuszba lett, nem csak a lányod. Ez nem tűnt fel? Észrevetted, hogy amúgy kettő gyereked van? Szólt a lányod, hogy ne hozza oda a csajt? Nem. Ha a hercegnőt annyira zavarta, akkor szólni kellett volna, egyből lépett is volna le a fiad. Csak neki nem lett volna pofája még pénzt is kérni. A lányod ment, a fiad fizetett. Ha a fiú ment volna, a lányod fizetett volna neki? Te meg egy barom vagy.
2023. aug. 19. 13:04
 74/94 anonim ***** válasza:
86%

A kérdező nagyon buta!

Ha ismerném úgy gyomron vágnálak, hogy befosnál a gatyádba.

A lányod TELJESEN életképtelen és te pedig az ő oldalára állsz, s mind ezt úgy, hogy bünteted az épp elméjű fiadat.

Szerintem a fiadat az anyjuk nevelte te pedig a lányodat, azért van ekkora különbség a két gyerek között. A feleséged sem véletlen hagyott ott a két lakással. Tudta, hogy ha veled marad, értelmetlen/ parttalan viták vinnék a sírba.

Nagyon buta vagy! FOGD MÁR FEL!!!!! NE GONDOLKOZZ, mert KÁOSZT TEREMTESZ!!! KÉRJ SEGÍTSÉGET, de olyantól akinek a szavára adsz!!! HIÁBA VAGYUNK 100x OKOSABBAK MINT TE! EGYSZERŰEN KÉPTELEN VAGY FELFOGNI, ÉRTELMEZNI AMIT ÍRUNK, nem kell egyetérteni, csak fel kéne fogni!

ADD EL azt a szar lakást és az árát oszd el három részre és ha az életképtelen szar lányodra akarod hagyni a több pénzt aki semmire nem megy az életében akkor a te rád eső részt is add neki oda, a fiadnak meg az ő rá eső részen felül többet ne adj!!!!!!!!

2023. aug. 19. 14:07
 75/94 anonim ***** válasza:
89%

Ott van a baj a gondolkodásodban, hogy azt gondolod, hogy te gondolod jól, de nem! Azért hagy mindenki előbb vagy utóbb ott mert TORZUL GONDOLKODSZ!!!

Helytelen az értékrended, fogyatékos vagy!!!

2023. aug. 19. 14:10
 76/94 A kérdező kommentje:
Az anyjuk elhagyta őket, én neveltem, az anyjuk nem tett semmit, de írd csak a hülyeségeidet.
2023. aug. 19. 14:41
 77/94 anonim ***** válasza:
84%
Akkor tévedtem, na boom! Nem az első és az utolsó!
2023. aug. 19. 14:47
 78/94 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdésem van: ha a lányod költöztette volna a lakásba a pasiját, és a fiú költözött volna albérletbe, a lányodnak is kellett volna fizetnie a bátyjának 50ezer forintot?
2023. aug. 19. 14:57
 79/94 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Annak neeem. Hiszen a fiú az életrevalóbb. Dehogy kell annak a szegény lánynak pénzt kiadni a kezéből, így is rosszul ééél.
2023. aug. 19. 15:42
 80/94 anonim ***** válasza:
91%

Én még ilyet se hallottam!

Halálosan komoly, hogy a a fiad fizetett albérletet a lányodnak a te lakásodban? Ez komoly???

2023. aug. 19. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!