Kinek van igaza?
Edesanyámék elmentek nyaralni 10 napra kulfoldre. Van egy kiskutyajuk, akit magukkal vittek, illetve kb 2 éves macska, akit otthon hagytak. Mielőtt elmentek,anyu mondta hogy jó lenne ha néha elmennek megnezni a macskat a házat, és adnék neki inni , mondtam hogy ha lesz időm meg energiám elmegyek.
12 òraban dolgozom, és egy szabadnapokkal muszakoztam. Meleg is volt, faradt is voltam. Így sajnos nem sikerült elmenni anyuekhoz, csak hétvégén, mire ők már hazaértek. Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak, 37 fok volt akkor. Kb 8 buszmegallora laknak tolunk. Egy szóval se mondtak hogy ne gyere,mert addigra már otthon leszünk. Beleptem és a 15 éves húgom nekem esett minden köszönés nélkül hogy na mi van most van időd, anyukám neki adott igazat.
80
Engedd el 78-79 se érti hogy mi mit probálunk mondani
Egyébként értjük, a mi ertelmezesükben a "majd ha lesz időm" azt jelenti rá fog nézni mégha nem is mindennap de legalább a 10 nap alatt egyszer.
Nektek meg ez egy egyértelmű nem volt.
Szoval nem csak abban értünk egyet hogy nincs egyetértés, hanem abban is hogy itt anya lánya közt a kommunikáció félrement ebben a esetben.(az mindegy hogy kinek a hibájából)
Bántalmazási háttér is lehet, úgy érzem. Nagyon is számít, mert bántalmazás légkörben minden más, a beszéd is más. Sok mindent nem lehet kimondani úgy, ami egyébként természetes lenne. Sajnos sokszor ez csak a nagyon késői felnőttkorban reflektálódik és akkor is csak aktív feldolgozás esetén.
,,Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak.''
Nekem úgy tűnik, a család ismerte a kereteket, a beszédet, testbeszédet, tudtak a sorok közt olvasni. Inkább csak bűnbak kellett.
18 évesen meg utcára dobni valakit, ha esetleg volt mögötte bátalmazás is, az nem hiba, hanem végzetes bűn. A lakhatás újabban mindenütt egy morbid vicc, de Magyaroszágon ezen felül is képtelenség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!