Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Edesanyámék elmentek nyaralni 10 napra kulfoldre. Van egy kiskutyajuk, akit magukkal vittek, illetve kb 2 éves macska, akit otthon hagytak. Mielőtt elmentek,anyu mondta hogy jó lenne ha néha elmennek megnezni a macskat a házat, és adnék neki inni , mondtam hogy ha lesz időm meg energiám elmegyek.

12 òraban dolgozom, és egy szabadnapokkal muszakoztam. Meleg is volt, faradt is voltam. Így sajnos nem sikerült elmenni anyuekhoz, csak hétvégén, mire ők már hazaértek. Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak, 37 fok volt akkor. Kb 8 buszmegallora laknak tolunk. Egy szóval se mondtak hogy ne gyere,mert addigra már otthon leszünk. Beleptem és a 15 éves húgom nekem esett minden köszönés nélkül hogy na mi van most van időd, anyukám neki adott igazat.

2023. júl. 22. 18:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/150 anonim ***** válasza:
90%
Első olvasatra én ezt a "ha lesz időm és energiám, atmegyek" részt úgy értettem, hogy "amikor" lesz időm. Eszembe sem jutott, hogy te eleve úgy gondoltad, hogy egyáltalán oda sem dugod az orrod 10 napig, és ebben a hőségben nem vagy képes egy kis vizet adni annak a szerencsétlen állatnak. Erre semmi mentség nincsen. Ha annyira sz*r alak az anyád, akkor miért állsz egyáltalán szóba vele? A 8 megállót, meg azt, hogy meleg van, meg hogy dolgozol, meg hogy nem is ígérted meg meg a többit jobb, ha hagyjuk...
2023. júl. 22. 22:27
 72/150 anonim ***** válasza:
85%

71

Én is pontosan így értettem

2023. júl. 22. 22:34
 73/150 anonim ***** válasza:
88%

Nem neked van igazad. Megígérted, de nem mentél. A macska egy élőlény. Ennie, innia kell.

Szégyelld magad. Remélem, te sem akarsz majd soha apró szívességet kérni. Hihetetlen mennyire onzoek és egocentrikusak mistaiaz emberek.

2023. júl. 22. 22:35
 74/150 anonim ***** válasza:
20%
Nem igèrt meg semmit pont ez a lènyeg !a gazdik itt hagyták a cicát bizonytalanra !az èn házi állatom ,gyermekem az èn felelősègem . De ha valaki úgy gondolja hogy a kèrdezőnek nincs igaza ,akkor azzal azt támogatja hogy felelőtlenül bizonytalanra otthagyni a kiskedvencet azèrt hogy jót ázzunk nyaraljunk az helyes döntès
2023. júl. 22. 22:41
 75/150 anonim ***** válasza:
89%

Nyugodtan tudtál végigaludni kb 8 estét abban a tudatban, hogy az a macska étel és víz nélkül van ebben a kánikulában? Hát gratulálok. Én mindenkinek csak annyit kívánok, hogy bánjon vele úgy az élet, ahogyan ő bánik másokkal. A te esetedben megérdemelnéd, hogy 10 napra zárjanak be egy 35+ fokos cellába, a börtönőrödnek meg ne legyen kedve vizet adni neked, mert fáradt a lelkem.

Én is úgy értelmeztem volna az általad megfogalmazott üzenetet, hogy AMIKOR ráérsz, ellátod. Hogy teszem azt nem minden reggel, hanem esténként. Komolyan olyan nehéz lett volna mondani, hogy nem fér bele neked, keressenek másik megoldást?

Olyan kifogásokkal próbáhatod nyugtatni a lelkiismereted, amilyennel csak akarod, ezt akkor is te szúrtad el, de nagyon. Nem voltál egyenes és mellette végtelenül felelőtlen is. De nem kell aggódnod, ezek után egy szobanövényt se mernek majd rád bízni, az is biztos.

2023. júl. 22. 22:48
 76/150 anonim ***** válasza:
12%

ha lesz időm meg energiám elmegyek.""

75, ha ezt úgy értelmezted, hogy "AMIKOR ráérsz, ellátod. Hogy teszem azt nem minden reggel, hanem esténként.", Akkor baj van a szövegértéseddel.

2023. júl. 22. 22:53
 77/150 anonim ***** válasza:
16%
Hát èpp ez az hogy egyenes volt ès megmondta hogy nem biztos az ellátás!akkor .b....g ki a felelős ? nem az aki a saját szeretet èlőlènyèt ott hadják bizonytalanul ?be ül a kocsiba azt havaj dizsi nem ?az teljesen okè ?!ès akkor 9 ik napon megkèrdezi mer èpp kèt tengeri fing után eszèbe jut !hogy hűha vajon akkor sikerült vègül el látni ?na hagyjuk már szülök gondviselèsből 0 !amúgy meg ha rongyrázásra van akkor cica panzió rá is legyen !ha már van nekik cicájuk
2023. júl. 22. 22:57
 78/150 anonim ***** válasza:
26%
77, engedjük el. Akárhogy írjuk nem fogják fel.,,🤦🏼‍♀️
2023. júl. 22. 23:03
 79/150 anonim ***** válasza:
11%
A gyakorlatból majd megértik.
2023. júl. 22. 23:42
 80/150 anonim ***** válasza:
83%
Ha állatbarát/állatszertó felelősségteljes állatartó vagy megnézted volna mi van a macskával 10 nap alatt 37 fokban függetlenül attól milyen a kapcsolat a szülőkkel
2023. júl. 22. 23:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!