Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Edesanyámék elmentek nyaralni 10 napra kulfoldre. Van egy kiskutyajuk, akit magukkal vittek, illetve kb 2 éves macska, akit otthon hagytak. Mielőtt elmentek,anyu mondta hogy jó lenne ha néha elmennek megnezni a macskat a házat, és adnék neki inni , mondtam hogy ha lesz időm meg energiám elmegyek.

12 òraban dolgozom, és egy szabadnapokkal muszakoztam. Meleg is volt, faradt is voltam. Így sajnos nem sikerült elmenni anyuekhoz, csak hétvégén, mire ők már hazaértek. Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak, 37 fok volt akkor. Kb 8 buszmegallora laknak tolunk. Egy szóval se mondtak hogy ne gyere,mert addigra már otthon leszünk. Beleptem és a 15 éves húgom nekem esett minden köszönés nélkül hogy na mi van most van időd, anyukám neki adott igazat.

2023. júl. 22. 18:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/150 anonim ***** válasza:
88%
Oké cseszd meg, de az a jószág nem tehet semmiről, fogd már fel. Fél napig nem bírom nézni, hogy a macskám előtt nincs friss víz, nemhogy 10 napig azzal a tudattal éljek, hogy esetleg étlen-szomjan van. Ha meg nem vagy velük jóban, tudni kell nemet mondani.
2023. júl. 22. 19:25
 32/150 anonim ***** válasza:
88%
Azt meg ne mondd már, hogy 10 napon át semennyi időd nem volt arra, hogy még azt a 8 megállót megtedd. Csupán ennyire nincs felelősségérzeted, és valószínűleg téged nem is érdekelt. Valami probléma volt a családoddal, ezt úgy "bosszulod" meg, hogy szerencsétlen macskára nem nézel rá, amikor megkértek. Gratulálok.
2023. júl. 22. 19:28
 33/150 anonim ***** válasza:
91%

A 31-est ki kéne emelni, annyira jól összefoglalta a tökéletes választ.

Nyomtasd ki magadnak a 31-es választ, és plakátold ki a tükörre, hogy mindig a szemed előtt legyen, és felfogjad már végre!

2023. júl. 22. 19:28
 34/150 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ha arról van szó hogy valakinek az ellátását bízzák valakire ,ott nincs "lehet"!Vagy igen ,vagy nem.adott esetben élet múlhat rajta.És mindegy hogy állat vagy ember.
2023. júl. 22. 19:29
 35/150 anonim ***** válasza:
84%

De még a 32-est is.

Hátha így már eljut az agyadig.

2023. júl. 22. 19:30
 36/150 anonim ***** válasza:
89%
Ha valamilyen okból fogva muszáj otthon hagynod a gyereket, akkor igen, megkérsz valakit, akiben megbízol (rokon, de akár szomszéd is, ha a rokon nem tudja valamiért megtenni, és bízol ennyire a szomszédodban), hogy nézzen rá. Nem hagyod ott teljesen egyedül, pláne akkor nem, ha több napról van szó.
2023. júl. 22. 19:33
 37/150 anonim ***** válasza:
93%

Veled nem történt semmi, csak nem volt kedved átmenni.

Ez a "mi lehetett volna, ha..." baromság.

Nyugodtan mondhatadd volna amikor megkértek, hogy oldják meg máshogy, mert te nem mész át.

2023. júl. 22. 19:34
 38/150 A kérdező kommentje:
Magzatot veszítettem el annak idején anyámék miatt de ez csak egy dolog...
2023. júl. 22. 19:38
 39/150 A kérdező kommentje:
18 évesen kikergettek otthonrol este 10 kor. Ha nincs a párom az utcára kerülök. 20 Ft tamogast nem kaptam tőlük. 1,5 millioval lehúztak
2023. júl. 22. 19:41
 40/150 anonim ***** válasza:
97%

Baszki, szerinted az éteren át gondolatolvasó itt bárki?

A leírt szituációra reagáltunk.

Ha nem jó a viszonyotok, akkor azt kellett volna mondanod, hogy NEM.

Nem az a szerencsétlen macska tehet a családi viszonyokról.

2023. júl. 22. 19:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!