Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Edesanyámék elmentek nyaralni 10 napra kulfoldre. Van egy kiskutyajuk, akit magukkal vittek, illetve kb 2 éves macska, akit otthon hagytak. Mielőtt elmentek,anyu mondta hogy jó lenne ha néha elmennek megnezni a macskat a házat, és adnék neki inni , mondtam hogy ha lesz időm meg energiám elmegyek.

12 òraban dolgozom, és egy szabadnapokkal muszakoztam. Meleg is volt, faradt is voltam. Így sajnos nem sikerült elmenni anyuekhoz, csak hétvégén, mire ők már hazaértek. Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak, 37 fok volt akkor. Kb 8 buszmegallora laknak tolunk. Egy szóval se mondtak hogy ne gyere,mert addigra már otthon leszünk. Beleptem és a 15 éves húgom nekem esett minden köszönés nélkül hogy na mi van most van időd, anyukám neki adott igazat.

2023. júl. 22. 18:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/150 anonim ***** válasza:
82%
Lényegtelen, vihar a biliben.
2023. júl. 22. 20:41
 52/150 anonim ***** válasza:
30%
Hát ha már 18 évesen is ilyen voltál én is kikergettelek volna. Gondolom nem azért tették mert olyan jó kislány voltál
2023. júl. 22. 20:47
 53/150 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ebbe ne ássuk bele magunkat, az ő dolguk, nekünk csak a macskás kérdésbe volt érdekelt a véleményünk...vagyis is hát abba se... de ezt már a kérdezőre hagyjuk

2023. júl. 22. 20:52
 54/150 anonim ***** válasza:
87%

Mi volt a celja ennek a kerdesnek kerdezo? :)

Te tudod, hogy igazad van. Akkor mi a kerdes?

Veregesd csak meg a vallad, hogy mident jol csinaltal, de minek kerdezel akkor? Ezt nem ertem.

2023. júl. 22. 21:01
 55/150 anonim ***** válasza:
87%
A hugodnak.
2023. júl. 22. 21:07
 56/150 anonim ***** válasza:
85%
En csak azt mondom hogy a szuleid helyeben soha többé nem kernelek meg semmire, de te se varj semmi jót tőlük. 8 buszmegallo semmi, a 12 oras muszak meg szinten (18 orakat dolgozok), boven lett volna ra idod, nem kell a kifogas.
2023. júl. 22. 21:07
 57/150 anonim ***** válasza:
81%
Egyikőtöknek sem volt igaza. De amúgy miért nem vitték át hozzád a macskát arra az időre?
2023. júl. 22. 21:31
 58/150 A kérdező kommentje:
Előtti években ùgy volt de nekünk is van cicánk így nem látták ezt jònak. Nehogy a két cica osszebalhezzon, illetve mi lakásban lakunk nem csaladiban.
2023. júl. 22. 21:36
 59/150 anonim ***** válasza:
86%

En csak az állatot sajnálom. Jól van?

(Már nem anyukamekkal élek, de mikor nyaralni mennek én vagy a húgom mindig atkoltozunk arra az időre a kutyus miatt, nem nagy megterhelés, 20kmrol messzebbről járok dolgozni és ennyi, ez nem jött szoba?)

2023. júl. 22. 21:49
 60/150 anonim ***** válasza:
19%
Hát Alapból 10 napig a pápa örizete alatt se hagyom ott a szeretett cicám!ha meg mèg azt mondják hogy hát nem biztos hogy tudok jönni akkor alapból az èn felelőssègem hogy minden rendben legyen ,viszem magammal,vagy viszem panzióba semmilyen èletet nem bízunk vèletlenekre meg talán okra ha utazgatni akarnak a szüleid akkor fizessenek panziót,vigyèk magukkal !vagy ha nem kèpesek felelőssèget vállalni akkor ne legyen házi állatuk!
2023. júl. 22. 21:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!