Kinek van igaza?
Edesanyámék elmentek nyaralni 10 napra kulfoldre. Van egy kiskutyajuk, akit magukkal vittek, illetve kb 2 éves macska, akit otthon hagytak. Mielőtt elmentek,anyu mondta hogy jó lenne ha néha elmennek megnezni a macskat a házat, és adnék neki inni , mondtam hogy ha lesz időm meg energiám elmegyek.
12 òraban dolgozom, és egy szabadnapokkal muszakoztam. Meleg is volt, faradt is voltam. Így sajnos nem sikerült elmenni anyuekhoz, csak hétvégén, mire ők már hazaértek. Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak, 37 fok volt akkor. Kb 8 buszmegallora laknak tolunk. Egy szóval se mondtak hogy ne gyere,mert addigra már otthon leszünk. Beleptem és a 15 éves húgom nekem esett minden köszönés nélkül hogy na mi van most van időd, anyukám neki adott igazat.
Szerintem ebbe ne ássuk bele magunkat, az ő dolguk, nekünk csak a macskás kérdésbe volt érdekelt a véleményünk...vagyis is hát abba se... de ezt már a kérdezőre hagyjuk
Mi volt a celja ennek a kerdesnek kerdezo? :)
Te tudod, hogy igazad van. Akkor mi a kerdes?
Veregesd csak meg a vallad, hogy mident jol csinaltal, de minek kerdezel akkor? Ezt nem ertem.
En csak az állatot sajnálom. Jól van?
(Már nem anyukamekkal élek, de mikor nyaralni mennek én vagy a húgom mindig atkoltozunk arra az időre a kutyus miatt, nem nagy megterhelés, 20kmrol messzebbről járok dolgozni és ennyi, ez nem jött szoba?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!