Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Edesanyámék elmentek nyaralni 10 napra kulfoldre. Van egy kiskutyajuk, akit magukkal vittek, illetve kb 2 éves macska, akit otthon hagytak. Mielőtt elmentek,anyu mondta hogy jó lenne ha néha elmennek megnezni a macskat a házat, és adnék neki inni , mondtam hogy ha lesz időm meg energiám elmegyek.

12 òraban dolgozom, és egy szabadnapokkal muszakoztam. Meleg is volt, faradt is voltam. Így sajnos nem sikerült elmenni anyuekhoz, csak hétvégén, mire ők már hazaértek. Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak, 37 fok volt akkor. Kb 8 buszmegallora laknak tolunk. Egy szóval se mondtak hogy ne gyere,mert addigra már otthon leszünk. Beleptem és a 15 éves húgom nekem esett minden köszönés nélkül hogy na mi van most van időd, anyukám neki adott igazat.

2023. júl. 22. 18:22
 91/150 anonim ***** válasza:
74%
Simán mondhattad volna, hogy bocs nem, mert nincs időd, mert akkor kerestek volna más embert, aki tényleg nézett volna rá. Örülj neki, hogy a cicának nem lett baja, a szüleid helyében meg soha többé nem bíznék rád semmit.
2023. júl. 23. 07:22
 92/150 anonim ***** válasza:
78%
Köszi #33, én vagyok a #31-es, dehogy nyomtatja ki... :D Nem érti.
2023. júl. 23. 08:17
 93/150 anonim ***** válasza:
76%
Anyádnak van igaza. Ráadásul a macskával b@szol ki, ilyen hozzáállással, nem anyádékkal, nem anyàd a lustaságod miatt...
2023. júl. 23. 08:22
 94/150 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ti otthon hagytátok volna a macskát ha azt mondják nektek hogy LEHET hogy ránézek?
2023. júl. 23. 08:36
 95/150 anonim ***** válasza:
87%

Mondd meg KEREK-PEREC, hogy nem, nem megyek a macskátokhoz, oldjátok meg nélkülem, de NE HÁRÍTS.

Undorító a hozzád hasonló ember, aki nem ad egyenes választ, hebeg-habog, hárít, hát, ha lesz időm, talán megteszem, aztán miután lecs.szik, persze mindenki hülye csak ő nem.

2023. júl. 23. 08:49
 96/150 anonim ***** válasza:
84%
Ti sem vagytok felelős állattartók ha egy HA-ra, tehát NEM biztosra otthon hagytok egy állatot.
2023. júl. 23. 08:49
 97/150 anonim ***** válasza:
30%

Az adott esetben nem, mert az eddigi válaszok egészéből azt érzem, hogy a Kérdező kezét valamelyik szakaszban teljesen elengedték, sorsára hagyták, és emiatt végső erőforrásait felélve a végső kimerültségi peremen lavírozva pörög. Huszonévesen ez súlyosan rendellenes, nem ez egy huszonéves dolga. Ezzel együttvéve a halványnak látszó megfogalmazás mögött szerintem nagyon is valós figyelmeztetés van, amit a családnak figyelnie kellett volna, főleg mivel a család tudta a hátteret is. Csak megint (talán sokadszor) bele kellett rúgniuk valakibe. Sajnos ez a mintázat ha egyszer kialakul, akkor beleragad a család egész szövetébe.

Ide ilyen családterápia jellegű dolgokhoz értő szakértő ember beavatkozása segítsége kellene, és igazából pont azon van a hangsúly hogy mik is voltak ezek a röviden említett rejtélyes bántalmazások.

2023. júl. 23. 08:51
 98/150 anonim ***** válasza:
14%
(Bocsánat, összeolvasra rosszul jött ki, mert eredetileg a #94-es kérdére válaszul kezdtem gépelni)
2023. júl. 23. 08:52
 99/150 anonim ***** válasza:
76%

Fuu, de utálom az ilyen lusta, sunyi, degenerált baromokat mint te vagy, kérdező.

Túl sunyi vagy ahhoz, hogy nemet mondjál, de közben lusta vagy, mint a fene és már az elején tudtad, hogy egyszer sem fogsz elmenni.Megbízhatatlan és szánalmas vagy.Nőjj fel, vállalj felelősséget a tetteidért.A hazug, sunyi, lusta önzőséged miatt ott pusztulhattak volna szerencsétlen állatok.

Ha tudták volna anyádék, hogy semmire nem vagy jó, akkor mást kérnek meg.Őszintén, te is ennyire számíts a családodtól a jövőben, mert semmit nem érdemelsz.

2023. júl. 23. 10:47
 100/150 anonim ***** válasza:
84%
Baxmeg kérdező, így nehogy állatot ne vállalj, családot se alapíts, ha ennyire nem tudod megmondani, hogy "bocsi, nem fér bele a macska zabáltatás, kérjetek meg másvalakit". Ehhez azért nem kell PhD, csak mondom...
2023. júl. 23. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!