Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Edesanyámék elmentek nyaralni 10 napra kulfoldre. Van egy kiskutyajuk, akit magukkal vittek, illetve kb 2 éves macska, akit otthon hagytak. Mielőtt elmentek,anyu mondta hogy jó lenne ha néha elmennek megnezni a macskat a házat, és adnék neki inni , mondtam hogy ha lesz időm meg energiám elmegyek.

12 òraban dolgozom, és egy szabadnapokkal muszakoztam. Meleg is volt, faradt is voltam. Így sajnos nem sikerült elmenni anyuekhoz, csak hétvégén, mire ők már hazaértek. Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak, 37 fok volt akkor. Kb 8 buszmegallora laknak tolunk. Egy szóval se mondtak hogy ne gyere,mert addigra már otthon leszünk. Beleptem és a 15 éves húgom nekem esett minden köszönés nélkül hogy na mi van most van időd, anyukám neki adott igazat.

2023. júl. 22. 18:22
 131/150 A kérdező kommentje:
Kedves 121! De van ilyen, de ne tudd már jobban az elettortenetem legyszi, hogy mi miatt volt...
2023. júl. 23. 20:56
 132/150 anonim ***** válasza:
26%

Nem a kérdező állt ki saját maga mellett, hanem én, mint anonim.🙋🏼‍♀️

Én azt is értem aki azt írja hogy a macska miatt átmehetett volna. Viszont alapvetően a szülei voltak felelőtlenek, nem pedig a kérdező. Nem ígért meg semmit, nem mondott semmit biztosra.

Ha nekem valaki azt mondja hogy ha lesz rá időm akkor..akkor nem ráhagyom a macskát hanem megkérek valaki mást, aki azt mondja hogy IGEN.

Nagyon vakon éltek, ha mást tesztek felelőssé és nem a gazdát.

De ti mint felelős gazdik, otthon hagynátok az állatot egy bizonytalan mondatra?

De most komolyan. Mert ha tényleg ennyire felelőssek, segítő gazdik vagytok akkor nem.

Amúgy feketén a munkát is meglehet oldani. Szerintem igen kevés munkáltató van aki betartja a szabályokat a-z-ig.

2023. júl. 23. 21:02
 133/150 anonim ***** válasza:
95%
#130, akkor a #109-es válaszoló sem te lennél, aki leírta a történeted a családoddal, ráadásul a te stílusodban? Hagyjuk már.
2023. júl. 23. 21:11
 134/150 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Eltalaltad nem én vagyok
2023. júl. 23. 21:16
 135/150 anonim ***** válasza:
75%
Azért idiótának ne nézz minket, kösz.
2023. júl. 23. 21:20
 136/150 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom akkor vagy a párod, vagy ismerősöd, de az, hogy egyáltalán nem reagálsz egy kamu történetre, több mint gyanús.
2023. júl. 23. 21:21
 137/150 A kérdező kommentje:
Azért nem írok rá semmit mert minden szava igaz. Nem szeretnék semmit hozzáfűzni.
2023. júl. 23. 21:23
 138/150 anonim ***** válasza:
88%
Tehát ismerősöd. Ennek sincs több értelme annál, mintha te írnál másik profilról, de engedjük el.
2023. júl. 23. 21:29
 139/150 A kérdező kommentje:
Nem akarom nektek bizonyítani,hogy ki írt meg mit írt. Leírta a véleményét meg amit tud ròlam és pont, amit egyébként én nem akartam belevonni, már mint a családi körülményeket. Nem én kértem meg különben hogy írjon a kérdés alá.
2023. júl. 23. 21:38
 140/150 anonim ***** válasza:
27%

Mindenkinek mindig van igaza.

Itt neked sokkal inkább, mint nekik.

A macska meg tudja oldani magának. Ha meghalna az összes ember egy pillanat alatt, csak azok a macskák halnának meg, akik éppen akkor be vannak zárva.

Ha az állat gazdája elmegy, és tudatosan ott hagyja 10 napra a macskát, az ő felelőssége, illetve ezzel semmi gond nincs.

Egy plusz kérés is jó, én is megkérnék valakit, hogy menjen megnézni, de talán nem, hisz megoldja, és én mivel tudom ezt, ot thagyom.

Neked semmi felelősséged nem volt, csak volt feléd egy kérés, hogy ha alkalmas, szánj rá időt. Ha te minden nap mész, vagy egyszer se a 10 nap alatt, ugyanúgy tökéletes amit teszel. Ez a "nézz rá", csak egy kérés, mondhatni a tortán lévő habon lévő meggy darabka, ami finom, de megeszed előre, mert semmi köze a tortához, csak egy extra kis valami, ami mondhatni felesleges, de azért jó.

Maga a negatív konliktus abszurd. Egy 15 éves, aki egy kisgyerek, a szülei szemszögét hallva, konkrétan agymosva volt, aki az együttműködésről nem halott még, csak a támadásról, passzív-agresszióról, és tudás mentes elítélésről.

Persze, hogy neki adnak igazat. Mintha azt mondanám valakinek, hogy valaki megverte a gyerekét, és amikor mondaná, hogy az rossz, igazat adnék neki. Ennek semmi köze hozzád, ez a gyerek és az agymosói játéka.

2023. júl. 23. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!