Edesanyámék elmentek nyaralni 10 napra kulfoldre. Van egy kiskutyajuk, akit magukkal vittek, illetve kb 2 éves macska, akit otthon hagytak. Mielőtt elmentek,anyu mondta hogy jó lenne ha néha elmennek megnezni a macskat a házat, és adnék neki inni , mondtam hogy ha lesz időm meg energiám elmegyek.
12 òraban dolgozom, és egy szabadnapokkal muszakoztam. Meleg is volt, faradt is voltam. Így sajnos nem sikerült elmenni anyuekhoz, csak hétvégén, mire ők már hazaértek. Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak, 37 fok volt akkor. Kb 8 buszmegallora laknak tolunk. Egy szóval se mondtak hogy ne gyere,mert addigra már otthon leszünk. Beleptem és a 15 éves húgom nekem esett minden köszönés nélkül hogy na mi van most van időd, anyukám neki adott igazat.
Igaza van. Ha alapból tudod hogy képtelen vagy bármire is miért nem mondtad hogy nem érsz rá? Miért mondtad hogy igen? Szegény állatok meg nem ittak nem ettek mert te nem értél rá. Örülnél neki ha kilennél szolgáltatva valakinek és ő csak hétvégén érne rád mert hogy jajj ő milyen fáradt.
2023. júl. 22. 18:25
2/150 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy lehet hogy raerek, nem azt hogy biztos hogy raerek. A másik hogy ha ő annyira felelős allattartò mert nem vitte magaval a macskát. Nem az én macskám.
2023. júl. 22. 18:28
3/150 A kérdező kommentje:
Meg ha nekem van egy allatom akkor nem hagyom otthon 10 napra sehogy, mert akire rabízom azzal is tortenhet bármi és akkor mi lesz vele.
2023. júl. 22. 18:30
4/150 anonim válasza:
Miben kell igazat adni?
2023. júl. 22. 18:31
5/150 anonim válasza:
Macskát nem viszünk nyaralni
2023. júl. 22. 18:32
6/150 A kérdező kommentje:
Mért lennék szánalmas nekem nincs kocsim a popsim alatt, hogy orrba szajba tudjam magamatfurikazni. Egyébként nekem is van macskám de én egy napra nem hagyom itthon. Ha elmegyunk valahova visszuk magunkkal, mert én úgy gondolom hogy felelős allattarto vagyok
2023. júl. 22. 18:35
7/150 anonim válasza:
Ha valamiben nem vagy biztos, hogy meg tudod csinálni, mert kevés időd van rá, akkor inkább el se vállald (főleg, ha más élőlények jólléte a tét).
8/150 A kérdező kommentje:
Ha nem viszem nyaralni akkor nem kell macska
9/150 A kérdező kommentje:
Vagy beadom egy panzioba ahol biztos a léte. Megegyszer mondom nem mondtam biztosra
2023. júl. 22. 18:37
10/150 anonim válasza:
De ha tudod, hogy nem biztos, hogy lesz rá időd, inkább azt mondd, hogy sajnos nem tudod vállalni. Így egyáltalán nem fogják tőled elvárni a felelősséget. És nyilván könnyebb egy rokonra bízni a macskát, mint idegenekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!