Kinek van igaza?
Edesanyámék elmentek nyaralni 10 napra kulfoldre. Van egy kiskutyajuk, akit magukkal vittek, illetve kb 2 éves macska, akit otthon hagytak. Mielőtt elmentek,anyu mondta hogy jó lenne ha néha elmennek megnezni a macskat a házat, és adnék neki inni , mondtam hogy ha lesz időm meg energiám elmegyek.
12 òraban dolgozom, és egy szabadnapokkal muszakoztam. Meleg is volt, faradt is voltam. Így sajnos nem sikerült elmenni anyuekhoz, csak hétvégén, mire ők már hazaértek. Mondtam mostohaapámnak, hogy csak hétvégén tudok menni, mert akkor leszek hosszabbat itthon. Erre annyit írt hogy jò. Mentem hozzájuk és már otthon voltak, 37 fok volt akkor. Kb 8 buszmegallora laknak tolunk. Egy szóval se mondtak hogy ne gyere,mert addigra már otthon leszünk. Beleptem és a 15 éves húgom nekem esett minden köszönés nélkül hogy na mi van most van időd, anyukám neki adott igazat.
Esküszöm, nem értem ezeket az undorító, agresszív válaszokat.
A kérdező hol írta, hogy megígérte?
Szerintem világosan ott van, hogy nem biztos, hogy belefér az idejébe, meg sem igérte. Az, hogy ezt a csalad igennek vette, hát azzal nekik van dolguk, nem a kérdezőnek.
Ilyenkor evidens a B opció.
Mellesleg nem lehet olyan szuper szeretetteljes kapcsolat, ha 10 napig egy bazd+-et nem szólnak egymáshoz.
18 éve külön élek anyámtól, de nyaralás alatt is beszélünk heti 2-3x.
Igazad van kérdező, a pontos hátteret nem tudjuk. Én ezért sem kezdek fröcsögni.
Nem ugyanazt a mozit nézzük a többi kérdezővel. Ők csak az elvetemült állatszeretetet vetítik ki rád. Mert sajnos tiszta, szeretetteljes emberi kapcsolat az ő életükben sincs. Így te most egy nagyon jó alany vagy.
Ne írj ki ide kérdést, mert látható, hogy az emberek nincsenek magukkal békében. Aki rendben van magával, sosem bánt másokat, és energiát tesz abba is, hogy értelmezze a leírtakat.
3 cica és egy kutya gazdája.
ma 19:43
A kérdező, felnőtt ember. Egyértelmű választ kellett volna adnia. Ezt nem tette, pedig a csepegtetett infók alapján esze ágában nem volt átmenni.
hat ide figyelj...8 busz megallora vannak toled. es te egy hetig nem birod hogy 2 naponta oda nezel a cica miatt? szegyeld magad. de tenyleg. senkit sem erdekel mit es mennyit melozol...felnött ember vagy szedd össze magad es azza extra 30 perc bele fog ferni 2 naponta.
anyad helyeben en ugy pofon csaptalak volna
19:47
Az az ő dolga. Nincs jelentősége a kérdés szempontjából.
Ha valami nem biztos, és nem engedi a hitrendszere, a belenevelt lelkiismeretfurdaláskeltés, hogy kategórikusan nemet mondjon, akkor nem tud. Marad a tojáshéjakon lépkedés. Mert irgalmatlan lebaszás lett volna az anyjától, ha "kérést" -a jó lenne ha átjönnél nem kérés, halkan jegyzem meg- elutasítja.
Ez volt az eszköze sajnos.
A kérdező mondta, hogy nem biztos. A szülei részéről felelőtlenség hogy biztosra vették.
Miért a kérdezőre hárítjátok a macska felelőséget amikor nem az övé? És nem is vállalta el biztosra hogy elmegy? Eleve ha nekem valaki azt mondja hogy figyelj nem biztos hogy eltudom menni, akkor szervezek mást arra hogy ránézzen arra a macskára...
Amúgy itt sok idegbeteg ember van.
Elég sok kérdésnél olvasom hogy úgy agyon vertem volna, úgy pofán csaptak volna, tőlem nem egy pofont kapott volna...mivan veletek? Ennyire frusztrált az élet látom.:')
Egyébként csak egy kérdés:
Melyik a hibás? Aki azt mondja hogy szúrd le? Vagy aki meg is teszi?
#47es
A probléma azzal van hogy a kérdező többször is kijelentette hogy ő mennyire felelős állattartó, szerintem és a a többség válasza szerint is aki valóban az, az nem csak a saját állatára figyel oda hanem arra is amelyikre megkérték, még ha a válasza nem is volt egyértelmű igen vagy nem. Aki szereti az állatokat az nem tudna nyugodt lelkiismerettel otthon dögleni amíg biztosra nem ment hogy a macska nem lett rosszul ilyen kánikulában napokig víz nélkül.
Ez az ellentmondás ami sokakban kihúzta a gyufát. A hátterét a kérdezőnek nem tudtuk, mivel az nem volt a kérdés része, így reagálni nem is tudtunk volna rá meg ha akartunk volna se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!