Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább, mihez kezdjek?

Nem bírom tovább, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Sajnos nem sikerült egy egyetemi vizsgám, pedig rengeteget tanultam rá, ez volt az utolsó. Örültem mikor elkerültem egyetemre, mert úgy éreztem otthon haldoklok és végre fellélegezhetek kicsit. Apám alkoholista, néha nagyon meg tud bántani, állandóan parancsolgat, hogy mit csináljak, alap dolgokat, pl. hogy hova rakjak le ezt, hova rakjak azt, pakoljak el, mégha ő is tette oda azt a dolgot, melyik úton menjek haza, melyik járművel hánykor induljak el, anyám állandóan ellenőriz, úgy érzem megfulladok, ha kimegyek a konyhába, hogy csináljak valamit, már ott van állandóan figyeli mit csinálok, ha nem úgy csinálom, ahogy ő szokta rögtön beleköt. Azt akarják, hogy jöjjek haza, annyi keresetem van, hogy épp fent tudom tartani az albérletet(ők nem tudják, hogy dolgozom, csak azt hogy korrepetálok). Nem bírok itt lenni, akkor inkább öngyilkos leszek, azt érzem, hogy megfullasztanak, nem hagyják, hogy önálló legyek, még mindig úgy kezelnek, mint egy gyereket, miközben annyira gyerekesek. Amúgy is elegem van már mindenből, fáj, hogy annyit küszködtem az egyetemmel mégsem akar összejönni, ezt is a szememre hányják amikor csak tudják. Úgy érzem ha hazajövök, annyira mélyre fogok süllyedni, hogy onnan már nem fogok tudni kimászni. 25 éves vagyok és zavar, hogy ennyire rám vannak mászva. Anyagilag nem kérem, hogy segítsenek, Karácsonyra adtak ajándék gyanánt 70000 forintot, de azt sem kértem. Nem tudom hogy vészelem ezt át, nem vagyok jól lelkileg amúgy sem és ők sem sgítenek rajta. A kommunikáció nálunk nem működik, sosem tudtam velük semmit megbeszélni, mikor igazán szükségem lett volna rájuk nem voltak ott. Azt is mondták, ha már az egyetemet nem tudom elvégezni akkor menjek férjhez, miközben egy férfiban sem tudnék megbízni pont az apám miatt. Mihez kezdjek?

2023. márc. 5. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
81%
Jólvan fiam, végeztel az Alsóröcsögei főiskolán ahol voltatok 3an, mindenki ráért a faluban téged hallgatni dec 24én hogy vizsgázol, anyád ugyis megígérte hogy átmegy a tanítóhoz a csirkékkel amit ígért. Ez azért komolyabb egyetemeken nincs így, engedjük is el a témát.
2023. márc. 5. 17:20
 52/75 anonim ***** válasza:
76%

:D :D

Gábor Dénes?

2023. márc. 5. 17:23
 53/75 anonim ***** válasza:
74%

Egyre röhejesebbek a kamu sztorijaid. :D

Nem azt mondtad, hogy inkább nem válaszolsz többet? Mindenkinek jobb lenne.

2023. márc. 5. 17:34
 54/75 anonim ***** válasza:
85%
Vannak ilyen csaladias, hallgatóbarát "egyetemek", nulla színvonallal vagy bármilyen tudományossággal, nyilván nem egy komolyabb, elismert egyetem karán végzett. Nincs ezzel baj, csak max agybaj, amiért az ELTE-s választ meg a többieket röhögi ki.
2023. márc. 5. 17:44
 55/75 anonim ***** válasza:
5%

#51 nem járok már egyetemre, de szerintem így is értelmesebb választ adtam, hogy kb azaz út, hogy dékáni engedély, hogy újra felvehesse a tárgyat. ehhez képes azon rugózol, hogy március van. szerintem akkor mit kell csinálni? ha ez a félév ugrott, akkor is ez lehet az út. vagy újra felvételizni, ha valamiért ez nem lehet.

szemináriumoknál nekünk év végéig kellett jegyet szerezni.

de maga az a motiváció érdekes itt, hogy megpróbáltok mást nevetségessé tenni, mert nem olyan nyomor kis szomorú embereket tapasztalt akik tesznek egymásra.

és amúgy folytathatnám a sztorikat, de tényleg nem tudjátok elképzelni, hogy léteznek emberek kint a világban, pedig jobb lenne későn mint soha. kicsit olyan ez, mint vakoknak a színek és így röhög rajta, hogy mit képzelsz már ez lehetetlen.

amúgy fogadjunk. valaki fizet 300k-t a kérdezőnek, amivel kicsit időt tud nyerni és megnyugodni. gondolom ez nem nagy gáz, mert annyira menő arcok vagytok. ha nincs egyetemi diplomám, és nem egy baromi jó munkahelyen tolom, akkor én fizetek. ha esetleg igaz amit írtam, akkor aki benne van a fogadásban az fizet. nos?

2023. márc. 5. 17:51
 56/75 anonim ***** válasza:
71%

Írtuk, el tudjuk képzelni egy noname "egyetem"nek nevezett intézményben. Magam is láttam pl olyan szakdogát ilyen egyetemekről, amitől sírni meg röhögni egyszerre volt kedvem.

Van ilyen színvonal, és?

Ne gondold, hogy ez rendes egyetemeken így van, ennyit írtunk.

2023. márc. 5. 17:56
 57/75 anonim ***** válasza:
75%
És ne haragudj, de nem fizetek senkinek 300ezret, mert alapvetően te sem vagy fontos nekem, meg a kérdező sem :D Ennyit max családnak adok. Nevetséges az ötleted is... plusz mire fogadjak? Rengeteg színvonaltalan egyetemen adnak színvonaltalan diplomát, miért ne lehetne neked is?
2023. márc. 5. 17:58
 58/75 anonim ***** válasza:
74%
Egy kérdésre kérlek, válaszolj őszintén: melyik egyetemen voltak ezek a sztorik?
2023. márc. 5. 17:59
 59/75 anonim ***** válasza:
77%

Én azt nem értem, mi nyomor és szomorúság azon, ha nem lelkizünk a tanárokkal?

Nekem legalábbis vannak barátaim meg családom.

2023. márc. 5. 18:33
 60/75 anonim ***** válasza:
74%

56, még mindig nem érted. A dékánit nem a félév kezdete után intézzük. Tárgyfelvételi időszakban kellett volna.

Ráadásul ha ezt itt kell megtudnia egy 25 éves egyetemistának, akkor tényleg semmi keresnivalöja ott.

2023. márc. 5. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!