Nem bírom tovább, mihez kezdjek?
A TO tudod miben tud segíteni? Átírja a lakvímváltozásod a rendszerben, meg aláírhatod a doktori szerződést. Két óra várakozás után, olyan kik.rt nagy sor van mindig, mert ugye van napi kábé 2 óra ügyfélfogadás, totál nincsképben Magdikákkal. Engem arról akartak meggyőzni, hogy a szakomon nincs gyakorlat.. érted :D hogy nem kell... what..
Na de jobb ötlet: írhatna a Neptun üzemeltetőknek is a lelki dolgokkal. Elvégre happy felhasználó, happy Neptun, nem?
Neked a tucatnyi rajtad röhögő válaszon úgy tűnik, hogy csak az ELTE-ÁJK más? :D
Te beteg vagy.
#45 amúgy kíváncsi lennék milyen szakon tolod. Mert az egész érvelési módod nagyon esik kel. Simán következtetsz a saját tapasztalataidból arra, hogy minden máshol is az van. írod, hogy nincs időd beszélni hallgatóval, válasz, hogy gyk időben lehetne. Erre a válaszod személyeskedés és az, hogy vannak barátaid. őőőő. ok.
Szeretnél ott dolgozni ahol én :D Amúgy leírok még egy sztorit csak, hogy tovább élezzem a dolgot. Volt olyan is, hogy nem emlékszem miért nem volt jó nekem egyik vizsgaidőpont sem, amire mondta a tanár, hogy ő tanít egy másik egyetemen külföldön és csak 23án jön vissza, de ha gondolom menjek fel hozzá december 24-én délelőtt és levizsgáztat. és család ott tette vette a karácsonyi dolgokat bementünk egy szobába és levizsgáztatott, meg el is beszélgetett velem kicsit :D És én meg baromi jó érzéssel és fellelkesülve mentem haza, hogy ilyen is van, így is lehet egy idegennel bánni. Nyilván a fantázia egyetememen.
47, szerintem gyakorolj szövegértést. Van egy munkaidőm, amit a munkámmal töltök. Van szabadidőm, amit mással.
De ha lenne üres munkaidőm, akkor sem tanácsadás lenne belőle. A magyarázatot lásd előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!