Nem bírom tovább! Mit tanácsoltok hogy kezdjek új életet?
Szia. Az nem derül ki, hogy miért nincs senkid? Meghaltak, eltávolodtatok (család)? Párod? Elvált vagy, vagy nem is volt?
Azt ajánlom Neked, hogy próbálj nyitott lenni és mindenben keresni a jót, a pozitívat. Járj el sportolni, akár csak futni vagy ilyesmi. Sok "boldogsághormont" tud adni. A másik pedig, hogy próbálj kevésbé "társfüggő" lenni. Az ember ugyan társasági lény, de az esdeklés és kepesztés inkább olyan energiát sugároz kifelé, ami taszítólag hat. Gondold át az életed jó oldalait és fogadd el a pillanatnyi helyzetet úgy, hogy közben nyitott vagy, de nem görcsölsz. Nekem is ez hozott új barátnőt még sok évvel ezelőtt egy hosszabb magány után.
Korodbéli, F.
Szia!
Ha gondolod, írj nekem egy e-mailt (a gyakorin keresztül).
Nagyon szívesen meghallgatlak (elolvaslak), és talán egy barátot is találsz bennem. :)
31L
Szia!
Mindenképp találnod kell valakit vagy valakiket,akivel rokonlelkek vagytok,és akivel megtudod oldani a problémákat.
Mozdulj ki a négy fal közül,mert tényleg be lehet golyózni a zárt térbe. Nem tudom mi köti le a figyelmed,vagy mi az érdeklődési területed. DE nem vagy egyedül,csak rossz helyen vagy.
Menj ki külföldre, lesz pénzed, ha nem is sok, de annyi, hogy biztos alapokat teremthess, újra mosolygós legyél.
Aztán úgyis jön majd valaki. És barátaid is lesznek, ha kiegyensúlyozott leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!