Nem bírom tovább! Mit tanácsoltok hogy kezdjek új életet?
Figyelt kérdés
Hogy is lehetnék így boldog?Nincs párom,barátaim,senkim.Nem nagyon tudok elmenni sehova mert sosincs pénzem.Kedvetlen vagyok sokszor és magamba fordulós ami miatt az a kevés barát is eltűnt mellőlem aki azelőtt volt.Hiába próbálok mosolyogni és érdeklődni irántuk,érzem,hogy nem érdekli őket velem kapcsolatba semmi.Próbáltam lekötni magam könyvekkel stb,de attól még egyedül vagyok.A munkahelyemen csak akkor lenne velem valaki jóba ha pletyka szállító lennék de azt inkább kihagyom.Már gondoltam arra,hogy fogom a cuccom és elköltözöm máshova.Új emberek közé,új munkahelyre.De ez nem ilyen egyszerű sajnos.Most is itt sírdogálok miközben keresem a kiutat de nem találom.Hogy lehetnék boldog én is? 39N2011. máj. 15. 17:20
21/22 A kérdező kommentje:
:) valaha hallgattam ezeket:) utolsó cigarettám ég......
2011. máj. 18. 16:42
22/22 anonim válasza:
Kedves Olvasók!
#3 vagyok!
Csak érdekességképpen írom meg, hogy az üzenetem után levelezni kezdtünk a Kérdezővel, aztán Skype, (most is éppen vonalban vagyunk), és naggggggyon jó barátnők lettünk. :)
A Kérdező, köszöni, szuperül van. Most mondott fel a munkahelyén, megy külföldre dolgozni!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!