Mihez kezdjek most? Nem bírom tovább a családommal.
Az egész még a kamaszkorom elején kezdődött,a szüleimmel sokat veszekedtünk mindenről.Próbáltam mindenben jó lenni,megakartam felelni az elvárásaiknak,bekerültem abba a gimibe,amibe küldeni akartak.De ők közben nem engedtek sehova,megkaptam,hogy úgyse vesznek fel semmilyen jó iskolába,stb...Múltévben már nem bírtam,emos lettem vágdostam magam,de aztán sikerült talpra állnom utána.Kezdtem elviselni,de most húgom is felvételizett,nem tanult jól,eleinte fel se vették sehova,aztán mégis sikerül bejutnia egy gimibe,de neki sose mondták,hogy "nem vesznek fel,nem vagy elég jó oda".
Nemrég elkezdtem inni,cigizni,de már befejeztem,de azért csináltam mert már nem bírom itthon...És ők sose hallgattak még végig,tudták,hogy depresszióm van,de azt várták,hogy egyedül oldjam meg,mikor szakítottak velem,azt várták,hogy ne viseljen meg.Egyedül érzem itt magam.Csak azt várom,hogy elköltözhessek.De még addig van 2 év,míg 18 leszek.Mit kéne tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!