Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a családommal?

Imola virág kérdése:

Mit kezdjek a családommal?

Figyelt kérdés

Segítsetek Én aki ötös tanuló mindenből aki próbál jól viselkedni, de mindig én vagyok a rossz!

van kettő fiú testvérem az egyik 21 éves főiskolás a másik 13 éves és hatodikos. A fiatalabbik testvérem egyes tanuló egy idióta kocka, bármivel feltud idegesíteni még a puszta jelenlétével is. amikor le megyek a nappaliba anyukámmal oda jön a 13 éves tesóm és folyton piszkál,én ideges leszek és anyám felküld, de most komolyan őt kéne (a tesómat) fegyelmezni elküldeni a géptől de nem tesi mert ő a kis kiváltságos.

A főiskolás bátyám amikor itthon van hétvégén folyton minket hülyéz le, pedig múltkor elhagyta a pénztárcáját, most meg nem rég az egyik kocsikulcsot és értitek engem hülyéz ez a nem normális öntelt idióta. az anyám meg ideges lett és elkezdett inni amúgy is egy alkoholista.amikor másnapos meg úgy nézek rá hogy elszégyelhetné magát erre elküld! nem fogja fel a helyzetet. de amikor senkinek nincs baja akkor is iszik ez normális??? meg mindig megfogadja hogy nem jár kocsmába de ha nem is megy kocsmába ő hozza ide az alkoholistákat. és egész északa ordibálnak erre másnap meg mondom neki hogy légyszíves és máskor ne ordibáljatok erre megharagszik és felküld, nem birok aludni... MONDJÁTOK MEG NEKEM MIT TEGYEK NEM SZERETNÉK ÍGY ÉLNI

2013. febr. 23. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez elég szörnyű, válassz olyan iskolát, amit biztosan befejezel, szakmát vagy diplomát, amivel tudsz majd pénzt keresni, és próbálj majd később ismerkedni, hasonló helyzetű 18 éves fiattallal már össze tudsz költözni és megszabadulsz tőlük. Ne keseredj el!
2013. febr. 23. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

én is hasonló helyzetben élek, csak nincsenek testvéreim. Amit most tehetsz, eltűröd, aztán ha leérettségiztél, elmész egyetemre, kollégiumba/barátokkal albérletbe költözöl, és vállalsz diákmunkát.

Ha gondolod, nyugodtan írj privátot, és leírom, miket csinálok, hogy minél kevesebbet legyek otthon, vagy hogy hogy keresek pénzt, vagy egyeztetünk, hogy mit kéne tenni :)

2013. febr. 23. 12:47
 3/3 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt. Lett egy szakmám 19 évesen elköltöztem :D
2015. aug. 17. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!