Én ezt már nem bírom tovább! Mit kezdjek ezzel a szemét, rosszindulatú " testvéremmel "?
jaj istenem! -.-
miért mi neveljünk téged is meg a tesódat is a szüleid helyett?
ISmerem az érzést, az én húgom is ilyen volt, hiába nőtt azóta már meg, utálni fogom egész életem végéig.
Amit tehetsz hogy magasról teszel anyádékra, meg a húgodra is.Sajnos meg kell várni míg felnő.Ha nem hallgatnak rád, lássák hogy utálod őket, röhögd ki őket, mondd meg hogy téged hagyjanak békén.
Az ilyen testvérrel nem lehet mit csinálni, ütni kell.
A legmagasabbról lesajnálom azokat az embereket, akik a válaszom miatt nekem esnek, de én tudom miről beszélek itt a szép szó nem segít.Csináld azt amit mondtam, ha pedig felnősz állj bosszút.Utána ne aggódj majd a testvéred bocsánatot fog kérni a viselkedéséért, meglásd.Akkor majd eldöntheted hogy megbocsátasz-e neki.
Köszönöm az utolsó három válaszolónak !
Az elsőnek megüzenem, hogy ha nincs értelmes válaszod, akkor menj innen, és ne is írj semmit, gondolom neked nincs ilyen problémád, de esküszöm az ilyen emberek mellé beraknék vagy 3 olyan tesót, mint amilyen az enyém, meglátnám mit ondanál. A szüleim nevelnek mindakettőnket, de tény, hogy az sem lenne állapot, ha állandóan ütnének-vágnának mind2nket, minden kis apróságért.
Amúgy, félreértés ne essék, a szüleim nem olyanok, hogy nem nevelnek minket, szarnak ránk, és csináljunk amit akarunk. Nagyon jó szülők, imádom őket, de többször tartom igazságtalannak az ilyen vitákra való reakciójukat, mert azt hiszik mindig én kezdem, és a bűvős mondatuk : Te vagy a nagyobb ! Ezzel meg tudnak őrjíteni, de sokszor van olyan is, hogy tesóm nem tudja kimosni magát az ilyen szemét jellegű piszkálódásából, és lecseszik , vagy anyum rácsap egyet a fenekére. De beismerem, én anyum helyében többször rávágtam volna olyat tesómra, hogy rögtön tudná " ki az úr a háznál " ! Mert sokszor visszapofázik anyumnak is, és anyum olyankor azt mondja, h nem akarja ütni-verni, ezért inkább leüvölti, de többször meg is bünteti, viszont van olyan helyzet, amikor egy nagy pofán helyrerázna tesómat, és úgy viselkedné, ahogy azt egy 8 éves gyereknek kell.
"Nagyon jó szülők, imádom őket, de többször tartom igazságtalannak az ilyen vitákra való reakciójukat, mert azt hiszik mindig én kezdem, és a bűvős mondatuk : Te vagy a nagyobb ! "
A te dolgod, de ebből a mondatból kiviláglik, hogy nem jó szülők!
Szerintem!
Kövezzetek meg!
"Az elsőnek megüzenem, hogy ha nincs értelmes válaszod, akkor menj innen, és ne is írj semmit, gondolom neked nincs ilyen problémád,"
nekem a te korodban ennél 100X-or nagyobb gondjaim voltak!
Olyanok, amit te hál'istennek nem fogsz megtapasztalni ,remélem
Nem akarok okoskodni, de nekem is van egy hugom, és sokszor voltam hasonló helyzetben.
Szóval tesód tényleg direkt provokálja a helyzetet, és te meg belemész a játékaiba. Jobban tennéd ha tudomást sem vennél róla, nem kell neki parancsokat osztogatni, nem kell vele ordítozni, még akkor se ha ő kiabál. Elég csak szépen csendesen megmondani, hogy nem érdekel a véleménye. Előbb utóbb(de inkább utóbb, sajnos) meg fogja unni a szemétkedéseit, mert nem fogsz rá visszavágni. Lehet hogy azt fogja hinni, hogy megnyerte a csatát, de hosszú távon te jársz jól, mert nem fog zaklatni. Az ajtó miatt nem éri meg veszekedni, mert ez a nyitott ajtó nekem is egy heppem, és mindig nyitva hagyja mindenki, én meg szépen felállok,és becsukom. Kb 10 mp miatt nem állok le veszekedni. Ha meg anyukád üzen vmit, akkor add át az üzit tesódnak, utána mond meg anyukádnak, h te szóltál neki, mostmár az ő dolga,h megcsinálja-e, és akkor nem lehetsz te a hibás. röviden ennyi.
Purgerius ! Hidd el nem rossz szülők ők, attól hogy én nem mindig értek a véleményükkel nem azt jelenti, hogy nem jó szülők, ha megkérdezem otársaimat erről a dologról, akkor azt mondják a szüleik nekik is ezt vágják a fejükhöz : Te vagy a nagyobb ! Ez inkább úgy van, hogy anyum többször hisz tesómnak, mint nekem, apum meg többször hisz nekem, mint tesómnak.
Amúgy nem tudom neked ennyi idősen milyen problémáid voltak, de az a válasz amit írtál, ezt a reakciót váltotta ki belőlem, úgy gondoltam azért írsz ilyet, mert nem érted a helyzetet.
Am köszi a többieknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!