Szerintetek miért ilyen szemét a nevelőanyám? (bővebben
lent)
Figyelt kérdés
A nevelőanyám lassan már az őrületbe kerget, állandóan kibeszél a hátam mögött, múltkor például apukám házánál voltam, mert a nevelőanyámnak nincsen VIVA csatornája, és apukámnál néztem a TV-t. Ezalatt az apukám és a nevelőanyám a templomban voltak, amikor a templomból egyenesen mamámhoz mentek a nevelőanyám elkezdett ordibálni szegény mamámmal, hogy én miért vagyok mamámnál, meg hogy, anyukám nem is foglalkozik velem, amióta megszületett a kistestvérem. Nem értem miért mond olyat, hogy anyukám nem is foglalkozik velem, amikor nem is ismeri az anyukámat. És ezt mamám mondta el nekem, hogy mit mondott a nevelőanyám neki. Mamám meg azt mondta a nevelőanyámnak, hogy én nem is szeretek a nevelőanyámnál lenni, és ez valóban igaz. Csak apukám és a nevelőanyám előtt nem merem mondani, mert tuti, hogy elkezdene velem ordibálni. A nevelőanyám szokta mondani, hogy szeret, de ha szeretne akkor nem beszélne ki a hátam mögött. Bocsi, hogy sokat írtam, de muszáj volt valahol kiírni ezt magamból. Légyszíves segítsetek, ti mit gondoltok erről?
Szerintem beszélj velük, tudom, nehéz megnyílni, de sokkal könnyebb lesz minden. Beszélj apukáddal, a mostoha anyukáddal és lehet, hogy nem is lesz itt probléma.
2011. jún. 9. 19:47
2/12 anonim válasza:
Azt, hogy valószínüleg még fiatal vagy és félsz attól, hogy majd ordibálnak.Én nem várnám meg amíg ordibál, mert nekimennék ha a szülő anyámra egy rossz szót is szólna.Van gyereke?lehet féltékeny anyukádra.Szólj neki nyugodtan, hogy ezt a hangnemet ne szokja meg az anyukáddal szemben mert nem fogod tűrni, akkor se ha kicsi vagy.Ha apukád egy józan természetű ember, ő maga rakja helyrre.Vagy beszélj erről rögtön apukáddal.
2011. jún. 9. 19:50
3/12 A kérdező kommentje:
A nevelőanyámmal egyszerűen nem lehet beszélni, mert valamikor jó kedvében van, valamikor meg olyan undok,mint az állat!(De legtöbbször undok!) És mindenkivel ilyen!
2011. jún. 9. 19:52
4/12 A kérdező kommentje:
A nevelőanyámnak már felnőtt gyerekei vannak, sőt már unokái is, de a nevelőanyám nem néz ki öregnek, fiatalabbnak látszik a koránál. Nem hiszem, hogy féltékeny lenne anyukámra, az apukám is azt szokta mondani, hogy anyukám nem is foglalkozik velem, csak az a különbség, hogy apukám nem is szokott rám ordibálni! Amúgy nem vagyok még olyan kicsi, mert 13 éves vagyok.
2011. jún. 9. 19:58
5/12 Bogee123 válasza:
Hasonló szitu..csak épp mostohaapa...na az sokkal rosszabb..és állandóan apámat szidja..hát soksikert.mért nem költözöl anyudhoz?
2011. jún. 11. 10:11
6/12 A kérdező kommentje:
Anyukámnál élek, hála istennek!
2011. jún. 11. 14:44
7/12 anonim válasza:
Először is féltékeny. Mindig is az lesz... Másodszor nem a nevelőanyukád (nem velük élsz ugye?) hanem a mostohád (igen ilyen prózaian) és apukád választottja.
Ne számíts a részéről semmire. Nem is kell vele foglalkoznod. Apuddal azért tudathatod, hogy nem esik jól sem az Ő sem a mostohád szájából ,hogy Anyukádra rosszakat mondasz. Te szereted Őt (mármint Anyudat) és nagyon rossz hallgatni a bántását. Ne keseregj ilyesmin. Attól se szegényebb, se gazdagabb, se szebb se csúnyád nem lesz Édesanyád ha egy rosszindulatú irigy nőszemély szidalmazza. Talán mond a mostohádnak, hogy nem túl keresztényi dolog másokat hátbatámadni és ne felejtse el legközelebb meggyónni a templomban, mert nem az Ő dolga az itálkezés.
2011. jún. 14. 14:15
8/12 A kérdező kommentje:
A mostohaanyám minden vasárnap jár templomba, az apámmal az élen, de azt nem tudom, hogy gyónni szokott e!
2011. jún. 14. 14:59
9/12 anonim válasza:
Hogy lehet neked neveloanyad???? Mikor az edes anyukad nevel??? Gondolkozz egy kicsit. Az nem a neveloanyad, hanem az apad felesege.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!