Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek miért ilyen...

Szerintetek miért ilyen szemét a nevelőanyám? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A nevelőanyám lassan már az őrületbe kerget, állandóan kibeszél a hátam mögött, múltkor például apukám házánál voltam, mert a nevelőanyámnak nincsen VIVA csatornája, és apukámnál néztem a TV-t. Ezalatt az apukám és a nevelőanyám a templomban voltak, amikor a templomból egyenesen mamámhoz mentek a nevelőanyám elkezdett ordibálni szegény mamámmal, hogy én miért vagyok mamámnál, meg hogy, anyukám nem is foglalkozik velem, amióta megszületett a kistestvérem. Nem értem miért mond olyat, hogy anyukám nem is foglalkozik velem, amikor nem is ismeri az anyukámat. És ezt mamám mondta el nekem, hogy mit mondott a nevelőanyám neki. Mamám meg azt mondta a nevelőanyámnak, hogy én nem is szeretek a nevelőanyámnál lenni, és ez valóban igaz. Csak apukám és a nevelőanyám előtt nem merem mondani, mert tuti, hogy elkezdene velem ordibálni. A nevelőanyám szokta mondani, hogy szeret, de ha szeretne akkor nem beszélne ki a hátam mögött. Bocsi, hogy sokat írtam, de muszáj volt valahol kiírni ezt magamból. Légyszíves segítsetek, ti mit gondoltok erről?
2011. jún. 9. 19:42
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hát én a helyedbe nem beszélném meg vele ha nem lehet. Olyan lennék vele mint ő veled h lássa mit csinál.Ha nem válik be akkor apukáddal beszélj h nem szeretnél vele lenni vagy valami.
2011. júl. 9. 13:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Oké, köszi!

Csak az a baj, hogy a "nevelőanyám" egyik pillanatban azt mondja, hogy szeret és, hogy büszke rám, mert jó lett az év végi bizonyítványom, a másik pillanatban pedig már néha beszólogat nekem, meg néha kiabál!

2011. júl. 10. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!