Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám miért nem érti meg, hogy...

Apám miért nem érti meg, hogy nem akarok nyomkövetőt a telefonomba?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Előjött azzal, hogy felrakná a telefonomra a Family link nevű alkalmazást. Azt mondja látni akarja, hogy hol vagyok és hogy tudja mikor van baj. De nem érti, hogy nem akarom, hogy lenyomzzon és ha baj van se tud azonnal segíteni, ha a város másik felén van. És amúgy is mindig tudják hol vagyok, mert megírom mikor és honnan hova indulok, érkezek.

A másik zavaró dolog, hogy nem csak a helyzetemet tudja megnézni, hanem kb mindent a telefonomban. És bár tagadja, hogy ilyet csinálna, de régebben volt már példa rá, hogy belenézett a beszélgetéseimbe.

2023. febr. 3. 18:02
 81/93 anonim ***** válasza:
58%
A 16 éves nem kiskorú. Ő fiatalkorú. A 14 év alatti a kiskorú.
2023. febr. 4. 16:58
 82/93 anonim ***** válasza:
34%

#80 18 éves a lányom. A Google helyzetmegosztás van bekapcsolva. Ő is lát engem, én is őt. Nem figyelem 10 percenként, sem óránként. Van, hogy napokig nem nézek rá.

Ja, reggelente én viszem munkába, mert a busszal sokkal korábban kéne kelnie.

2023. febr. 4. 17:04
 83/93 anonim ***** válasza:
9%

81-es: CSAK a büntetöjogban van kiskorú meg fiatalkorú, a polgári - büncselekmenyektöl független - életben CSAK kiskorú van 10 éves kor ALATT, meg nagykorú 18 év FÖLÖTT!

Szóval ne írj hülyeségeket!

2023. febr. 4. 17:22
 84/93 anonim ***** válasza:
95%
#82 Az, hogy kölcsönösen megy a helymegosztás, ami tényleg csak annyit tud, hogy helymegosztás, ráadásul úgy, hogy mind a ketten beleegyeztetek, az teljesen más, mint rárakni egy nyomkövetőt valaki telefonjára, úgy, hogy csak te látod az ő mozgását, és még egyéb mobilos aktivitására is rálátsz. Szomorú, hogy nem érzékeled a kettő között a különbséget.
2023. febr. 4. 17:24
 85/93 anonim ***** válasza:
79%
Még szerencse hogy a törvény szerint nem az számít hogy ki vette és ki fizette/fizeti hanrm hogy ki használja. Semmi köze hozzá, ha nem engeded neki, nem teheti fel rá. Ha mégis megtenné, bemész szépen a rendőrségre vagy egy hozzértő haverhoz és leveteted róla. Védd le jelszóval/PINkóddal a kijelzőt, az ujlenyomatot álmodban is feltja oldani ha odateszi az ujjadhoz.
2023. febr. 4. 19:00
 86/93 anonim ***** válasza:
17%

"Egy 16 éves mióta kisgyerek? Jesszusom! 🤦‍♀️"

16 éve

2023. febr. 4. 19:59
 87/93 anonim ***** válasza:
91%
Ha ragaszkodik hozzá nem tudsz mit tenni, de idővel vennék egy másik telefont és azt tekinteném sajátomnak.. És ha el is vinném ha megyek valahova csak időnként kapcsolnak be h megnéztem h hívott e.. De a másik telorol nem szólnék..
2023. febr. 5. 05:12
 88/93 anonim ***** válasza:
100%

A family link a legrosszabb!!!

Le akarsz valami alkalmazást tölteni ,,Kérjen engedélyt gondviselőjétől"...és akkor küld apukádnak egy e-mailt,ahol engedélyeznie kéne...és mimden letöltött alkalmazásodról küld apukádnak egy e-mailt...konkrétan az egész telefonodat tönkre fogja tenni...és azzal apukád nem csak a helyzetedet tudja követni...megnézheti BÁRMIKOR az apphasználatodat...hogy mennyi időt töltöttél képernyő előtt...még azt is mutatja,hogy éppen fel van-e oldva a kijelződ...és akár a képernyőzár kódodat/mintádat is módosítani tudja...

És megszüntetni a felügyeletet csak úgy lehet,ha törlöd a Google fiókodat,amihez hozzá lett kapcsolva a family link.

(Azért tudom,mert nekem is le lett töltve ez a cucc,aztán apukám is egyetértett azzal,h ez egy borzalom,de meg kellett szüntetni a Google fiókomat...)

2023. febr. 9. 16:15
 89/93 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,bocsi nem olvastam végig,h te már tudod,h bármit megnézhet a family linkkel...

Előző voltam

2023. febr. 9. 16:17
 90/93 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha pin-t/mintát raksz a képernyőre nem segít,mert mint írtam,Family linkkel azt is fel lehet oldani...
2023. febr. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!