Hogy értethetném meg a szüleimmel, hogy soha nem akarok gyereket?
Hány éves vagy?
Ha a vilag jelenlegi helyzetét nézzük,s esetleg benyaltad a propagandát,megértelek,(globalis felmelegedés,tùlnépesedés)
Csak a szüleid oldalaròl tudom megközelìteni a dolgokat,itt nem Orban Viktorozok,vagy ilyesmi,csak ha a biologiai dolgokat nézzük akkor a gyerekeink által válunk halhatatlanná! Lehet bulizni,stb én is csináltam,de rajössz vagy sem, ezek üres örömök! Ilyenkor felelősseget is kell vállalni. Egyet biztosan tegyél meg,csak ahhoz menj feleségül,ha majd szeretnél,akiben olyan biztos vagy mint magadban!
Kettes, te is agymosott vagy :D
Ne azért vállalj gyerekert, mert kapsz utána pénzt! A gyerek egy külön személyiség, nem leszel tőle halhatatlan! És miért kéne felelősséget vállalni, ha valaki egyszerűen nem akar?
Kérdező! Semmi közük hozzá! A te döntésed, vállalsz-e vagy sem!
5: he-he-he.....
wannabe metal-lady, 16évesen... :-D
Esetleg olvasgass itt a naponta 3x kiírt ugyanilyen 2816523 kérdésről és máris választ kapsz erre az orbitális problémádra!
Megjegyzem, már roppant unalmas a téma, még abban az esetben is, ha nem kamu.
A tiéd viszont, 16 évesen az!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!